دوره شصت و سوم جایزه البرز، که متناسب با روح اساس قدرشناسی از تلاش های صادقانه علمی و پژوهشی بوده، برگزار شد. این دوره با حضور دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، و دکتر حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، برگزار گردید.

در این دوره، مشعل گذاری بر روی بخش های دانشمندان و دانشجویان که گویی تمام تلاش خود را برای به پیش بردن علم و دانش ناب کرده بودند، میان مستعدترین ها انجام شد. برنده جایزه دانشمند برجسته علوم پایه در بخش دانشمندان، دکتر علی‌اکبر موسوی موحدی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، شناخته شد. اعضای هیأت علمی و پژوهشگرانان دانشگاه تهران، بزرگ ترین مرکز تحصیلات تکمیلی و علوم در ایران، هر ساله لایق بخش قابل توجهی از جوایز به رسم برقراری دادن عنایتی عموم نمایند.

در بخش دانشجویی، همچنین می توان به نام های علیرضا ترخان، دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه‌شناسی ورزشی؛ رضا ربیعی، دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست؛ محمدامین زندی‌فر، دانشجوی کارشناس ارشد کارآفرینی و کسب‌وکار؛ محمدجواد سمیعی ظفرقندی، دانشجوی کارشناس مهندسی کامپیوتر؛ محمدحسن قدوسی‌نژاد، دانشجوی دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی؛ فرزاد محمدی دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم و سارا حسن‌وند، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران، اشاره کرد. به امید آنکه روندهایی که حالا خودشان قهرمانانی را مایه ستایش قرار می‌دهند، زود هم بخواهند معرق نمایی کنند و بخش جدیدی از اقبال درخصوص حمایت از موجودات در حال تولد دگرگون شوند.

در سخنانی توسط دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، اشاره به سه پیشنهاد شناسایی نهادهای بنیادی وقف علمی برای گسترش مقوله رسیدگی به وضعیت مستعدین بود. مثلث تمرکز روی بنیاد وقف علمی، تدوین سند راهبردی وقف علمی کشور و گذار به سامانه ملی وقف که ضروری و فراگیر بود را ارائه کرد.

در شصت و سومین دوره جایزه علمی البرز که با همت بنیاد فرهنگی البرز و با همراهی بنیاد ملی نخبگان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، سازمان اوقاف و امور خیریه و رسانه ملی در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، در مجموع ۶۳ برنده علمی کشور معرفی شدند و با دریافت جایزه مورد تقدیر قرار گرفتند.

پای اثبات هر یک از این سیستم ها باید مثل هم پایی های رد کردند تا پایه یک رشته محکمتر شود. از نظر جناب دکتر ایمان‌پور می توان این محکم شدن پایه را به دلیل تحویل مسیر های جدیدی که از خود سیستم ها به تولید مسیر تشویقی برای تمام موجودات بر جای می گذارد، مواجه بود.

توسط mohtavaclick.ir