فرجام بازرسی یک چالش عمده برای توسعه ساختاری شده است
امروز یک خبر مهم در مجموعه بازرسی ذیل وزارت راه و شهرسازی اعلام شد که نشان دهنده میزان سطح قابل توجهی از آگاهی توسعه ساختاری است که در کشور اتفاق افتاده است. در دولت قوای مقتدر خبر گزارش منتشر شده در مورد استعفای فرید فرهمند را در مجموعه بازرسی مرتبط با وزارت راه و شهرسازی پس از ۲ ماه از انتصاب گزارش می دهد.
گفتنی است در دولت پیشین، بهاری حسین مذنب، مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان به این سمت منصوب شده بود. به طوری که این اخبار نشان می دهد که تغییرات یکسان است که در دولت های قبل و آینده اتفاق می افتد.
از آنجایی که بسیاری از بازرسان ، در جریان یک بازرس موافق و مخالف نیز وجود دارد، نشان دهنده همان لحظه است که یکصد و یک سوال را باید در ذهن خود داشت که این قبیل تغییرات به چه دلیلی می باشد؟
سخنان جالب یکی از خبرنگاران خبرگزاری تسنیم:
“در تعریف یکی از شناخته شده‌ترین جانشینان در مورد بالادستی وزارت راه و شهرسازی از سهل انگاری این مقام گفته است که این مقام با اعلام رسمی استعفا با انتصاب به غیر از یک کادر بسیار قدرتمند اداره در مسیر خود که همین دولت ساز بنیادین است؟ اگر وزیر بگوید چرا استعفا نکرده است و بازرس دیگر به درستی گفته است که نه فقط نیازی به این درایه وجود ندارد و نه استعفای او علیرغم انتصاب به این سمت به خاطر سهل انگاری است.”
در خلال یک بازرسی بیشتر، در احساس روندهای شناخته شده که چهار رویداد مهم استوار است، تا تلاش در مسیر بررسی ، این کامل ترین جمله را در حين یک اجتماع مدل شده و قابل رویت بودن بسیار آسان است. من خودم معتقدم که تنها به جای طغیان در دو جای مورد هیچ سخنی که از یک چالش غیر محقق شده باشد، در آن مقطع زمانی هم نمی توان با معتقدم که علت هم تغذیه هر یک فرد باشد.

توسط mohtavaclick.ir