رونمایی از فناوری نانو برای حل بحران آلودگی آب و کم آبی
همزمان با تشدید بحران کم آبی و آلودگی منابع آب، فناوری نانو به عنوان راهکاری نوین و کارآمد در تصفیه آب آشامیدنی وارد میدان شده است. این فناوری جدید به->$(dicvd/Desktop/images/story_image/6)Admin.exe‌ کاهش ناگهانی فشار، حباب‌هایی در مقیاس نانو ایجاد و سپس منفجر می‌شوند. انفجار این حباب‌ها انرژی بالایی آزاد می‌کند که می‌تواند واکنش‌های شیمیایی مؤثر از جمله اکسیداسیون ارسنیک سه‌ظرفیتی (As III) به فرم پنج‌ظرفیتی (As V) را در دمای معمولی انجام دهد. فرم پنج‌ظرفیتی ارسنیک قابلیت جذب بسیار بالایی روی جاذب‌های آلومینایی دارد.

مزایا و تأثیر‌های فناوری نانو در تصفیه آب آشامیدنی

‌ازآنجایی‌که نانوکاویتاسیون به‌طور معمول نیاز به مواد اکسیدکننده شیمیایی ندارد، طول عمر جاذب‌های تصفیه را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد و در عین حال هزینه‌های عملیاتی را ۲ تا ۳ برابر کاهش می‌دهد. ذرات نانو آهن به‌عنوان جاذب‌های مناسبی برای حذف فلزات سنگین از آب آشامیدنی استفاده می‌شوند.

تجربه با فناوری نانو در تصفیه آب آشامیدنی
به‌عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای توسعه تحقیقات علمی و حل مسائل صنعت آب، شرکت آب و فاضلاب استان قزوین به‌دنبال باز کردن کانال‌های جدید همکاری بین بنیاد نخبگان استان و صنعت آب و فاضلاب است. مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین تصریح کرد که جلب مشارکتی نخبگان و خبرگان می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای توسعه این صنعت فراهم کند.

با گسترش همکاری‌های بین بنیاد نخبگان استان و صنعت آب و فاضلاب، ما می‌توانیم از یکدیگر کسب تجربه و بهارفضا وارد جریان مجدد برخی از پروژه‌های عملیاتی شده تحقیقاتی در این شرکت بصورت共同، مثل خودکار بودن فرآیند بازیابی فاضلاب با مروری بر عواقب فقدان تقاضای جمعی که عدم توجه اجتماع به جبران فقدان اولویت بهره برداری است.

اگر دقت کنیم می‌بینیم که برای افزایش بهره‌وری و بازیافت فاضلاب و پساب همچنین «حفظ محیط زیست، جلوگیری از زیان‌های موجود به بعد آینده جهت نجات، نوسازی و بهینه‌سازی» به یکهم خم وصل است و ضرورت دارد برای همتاکری برای حل این مشکلات علاوه بر اعتقاد و اعتماد ما مراحل همیشگی کافی و ضروری را به انجام برسانیم تا این موارد محقق شوند، و مردم مدنظر و منظور ما مردم هستند.

توسط mohtavaclick.ir