«سکوی صادرات فناوری به عراق از طریق کرمانشاه» ممکن است به تنهایی بخشی از چشم‌انداز اقتصاد آینده و توجهات ویژهٔ رئیس‌جمهور در شاخص‌های مهم طراحی شده برای اقتصاد ایران باشد، اما گرچه به عنوان بخشی از رویکرد گسترده‌تر باید در کنار دیگر ویژگی‌ها و مضامینی که این رویکرد را به سنبلی آفرینتر و متنوع‌تر برای قرن اشاره دارد، نمایان شود.

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در نشست اقتصاد دانش‌بنیان و دیجیتال استان کرمانشاه، افزود که از ایجاد سکوی صادرات فناوری به کشور عراق در استان کرمانشاه حمایت می‌کنیم.

اشاره به این موضوع نشان می‌دهد که وزیر عزیز ما برای این بخش از کشور برنامه‌ریزی دارد و به خصوص در تقسیم بندی توابع ستاد ریاست جمهوری و واحدهای استان‌ها، بخشی از فعالیت‌های ریاست جمهوری و بخشی از آن را باید در نحوی فعالیت در استانداری‌ها اظهار نظر خود را بر دست آن استانداری‌ها گذاشت.

افشین افزود که برای تکمیل برج فناوری استان و پشتیبانی از آن ، در نظر داریم تا سقف ۵۰ میلیارد تومان پشتیبانی تخصصی از این اهداف انجام دهد.

این موضوع در نصیت حمایت از برج فناوری سنقر و کلیایی، هسته‌های پژوهشی مستقر در پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری نیز تکرار شد. دستگاه ها اعم از استانداری‌های استان و ستاد ریاست جمهوری موظف به مطرح کردن و بحثی در این مورد شدند که نیاز به همراهی دارد.

اشتغال زایی در متخصصین، تکنسین‌ها و افراد با تحصیلات عالی یکی از اهداف بزرگ این استانی است که ساماندهی و حمایت از محیطی باشد که بتوانند در فعالیت‌های دانش بنیان، گیم، آموزش و ایثارگری به بهتری برسند.

اشتغال زایی در معاونت علمی ریاست جمهوری شاید کمک خوبی برای افزایش امنیت ملی و تامین نیروی انسانی متخصص در کشور باشد.

جالب است که حسن مصلحان، مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، هم در این نشست تنها اخذ دلیل نبوده، ولی به تغییر در «مشاهده روندی توسعه مداوم» در استان اشاره می‌کند که روندهای جدید در نوع مدیریت، ارائه خدمات و پیشرفت در مقیاسهای مورد استفاده اقتصادی آن را تلقی می‌کنند.

از طرفی توجه به رشد «خود توانمندی» برای تحقق این اهداف ممکن است بتواند در مناسب تشویق رشته های دیگر، چون کاردانی و کارشناسی ارشد مورد توجه قرار گیرد.

توسط mohtavaclick.ir