رئیس کل دیوان محاسبات کشور درمورد ضرورت بودجه‌ریزی عملیاتی و حسابداری بهای تمام شده در دانشگاه‌ها صحبت کرد. او اظهار داشت که دیوان محاسبات در سیاست‌های جدید خود دنبال مچ‌گیری نیست و تمام تمرکز برای پیشگیری است. او همچنین بر نیاز به بودجه‌ریزی عملیاتی و حسابداری بهای تمام شده در دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت که دانشگاه شیراز دارای یک پیشینه درخشان در این حوزه است.

دستغیب در آیین اختتامیه اجلاس معاونان اداری و مالی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری کشور اظهار داشت که تمام همکاران ما در کل کشور آمادگی دارند که نظارت بدون مداخله را انجام دهند و تحت هیچ شرایطی حق توقیف، توقف یا مداخله ندارند. اما باید به آنان کمک کنند تا پیشگیری از تخلفات به طور کامل محقق شود.

وی اضافه کرد که برای دیوان محاسبات به صورت پیشین‌گرا فکر کردن جایز نیست و باید به صورت پیشرانه فکر کرد. همچنین گفت که می‌توان از انجام کارهای مثبت در وزارت علوم و دانشگاه‌ها حمایت کرد و آموزش سیستم‌ها و زیرساخت‌های ارتباطی را انجام داد. همچنین دستغیب بر ضرورت استفاده از ظرفیت مالی دانشگاه‌ها برای کمک به وزارت علوم تأکید کرد و گفت که با چنین مداخله‌ای در دولت و کمک به قوانین و مقررات، کشور می‌تواند به پول بهتری برسد.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور همچنین با اشاره به اینکه منابع مالی کشور محدود است، گفت که باید به درستی از آن استفاده کرد. او همچنین بر اهمیت استفاده از نیروهای متخصص در حوزه مالی به طور روزافزون تأکید کرد. در نهایت، دستغیب انتظار کرد که وزارت علوم و دانشگاه‌ها به عنوان همکاران در این کار از ظرفیت علمی دیوان محاسبات کشور استفاده کنند.

دستغیب خاطرنشان کرد که اگر از ظرفیت مالی دانشگاه‌ها برای کمک به وزارت علوم استفاده شود، اتفاق بسیار خوبی خواهد افتاد. او همچنین بر ضرورت استفاده از نرم افزارهایی مانند بودجه‌ریزی عملیاتی و حسابداری بهای تمام شده در دانشگاه‌ها تأکید کرد. به عنوان مثال، او اظهار داشت که دانشگاه شیراز دارای یک پیشینه درخشان در این حوزه است و می‌توان از آن الگوبرداری کرد.

این عامل در جمع معاونان اداری مالی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری کشور که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، به این بحث اشاره شد.

توسط mohtavaclick.ir