سومین فاز تدوین الگو برای پیشرفت، با تکیه بر تفاهمنامه بین کمیسیون الگو و کمیسیون برنامه و بودجه به نحو علنی آغاز شد. نظرسنجی آنلاین اکثر ایرانیان نشان داد، 68.2 درصد از شرکتکنندگان در صدد این هستند که ضرورت افزایش تحقیقات فناورانه، مهمترین اساس تعلقگیری الگو برای پیشرفت کشور را تبیین کنند. Meanwhile مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برای کاوش درزمینه های مختلف پیشرفت، کارگاههای علمی ترتیب داده است. همچنین دبیرخانه کنفرانس سالانه تدوین الگو پس از اخذ پیشنهادات از صاحبنظران برای کنفرانس سالانه طر ح رسانی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، از ح.isAdmin45 افراد غیرحوزه مربوطه دعوت به همکاری میکند. دراین خCOPE15 سال ک營GROUNDیفلات۱۸ درهمه ساله بر اساس نقشه راه تدوین الگو در بهار هر سال برگزار می شود.
اسطوره ایرانی یا دانش پیشرفت ایرانی:
سه مرحله تدوین الگو برای پیشرفت که آغاز و انجام آن توسط دبیر کل روحانی و رهنما آن وی بوده است.
کنفرانس تدوین الگو برای پیشرفت ایران در زمینه کمک به لازمالوجوب بودن تدبیر الگوی پیشرفت ازآن جدا شده است. علیرغم تقاضای بیش از 200 نفر به کمیسیون الگو برای شرکت دراین کنفرانس اما درکنفرانس سال 96 هیچ شرکت کننده و حاضری مشاهده نمی شد. چنین روندی باعث شد که دولت زیر فشار قرار بگیرد تا این کارگاه را دو سمت متفاوت کشیده تا در این کنفرانس سال 98 یا کنفرانسهای مرتبط با آن، بتواند با این مشکل روبرو شود.
کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در رأس کانس در تاریخ 24 و 25 اردیبهشت این سال با موضوع “تهید مقدمات و الزامات اجرا” به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
بر اساس گزارش ایسنا در کنفرانس یاد شده بر اساس فراخوان انجام شده، صاحب نظران، اندیشمندان و علاقمندان به موضوع پیشرفت مقالات خود را در چارچوب محورهای اعلامی، تدوین و به دبیرخانه این کنفرانس ارسال کرده اند.
این محورها عبارتند از:
بایسته های تحول در نظام تصمیم سازی، تصمیم گیری و برنامه ریزی کشور متناسب با الگو
الگو و برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران؛ فرصت ها و چالش ها
گفتگوی ملی در مورد الگو؛ به سوی اجماع نخبانی و مشارکت فعال مردمی
الگو و پدیده های نوظهور اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، علمی و فناوری
تدبیر های پیشران الگو (تدبیر های دارای اولویت زمانی)
تقسیم کار ملی و نگاشت نهادی الگو
به نقل از دبیرخانه چهاردهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در این کنفرانس دو روزه تعداد 61 مقاله توسط پیش قضانان در 12 نشست ارائه خواهد شد. علاقه مندان به شرکت در این کنفرانس می توانند از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت تا پایان نشست در روز پنجشنبه از طریق نشانی conference14.olgou.ir از محتوای این نشست بهره مند شوند.
با بررسی این کنفرانس می توان دریافت که دلیل بسیاری از پدیده های نوظهور، وجود الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است.
علیرغم وابستگی پدیده های نوظهور به اقتصاد و سیاست هنوز نمی توان به تعریف و تحليل این پدیده ها به طور جامعی که بتوان در همه کشورها مشابه آنرا پیدا کرد، دست یافت.
نمی توان کوشایی کرد که عملکرد اقتصادی کشور ما در طی مدت سه دهه اخیر را مانند 48 کشور دیگر بازنویسی کنیم.
دو نوع برنامه را می توان در سیستم برنامه ریزی اقتصادی کشور ماوجد کرد.
برنامه های بلند مدت
برنامه های کوتاه مدت
مبحث اول، به تصوری از تشکیل راه اندازی بانک الگوی اسلامی ایرانی می پردازد.