بیانات رهبر انقلاب اسلامی در رابطه با روحیه ایثار و انسان دوستی در جامعه ایران، خطاب به اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی شهدای امدادگر، در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، روز دوشنبه، برگزار شد. این دیدار در محل برگزاری این همایش انجام شد.
حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، در این بیانات در مورد مظهر صفات انسانی و انسان دوستی در جامعه ایران صحبت کردند. آنها بیان کردند که امدادگران نماد صفات انسانی و انسان دوستی هستند. اما در نفس این بیان، تنها افاده این مفهوم به تنها مقدار برخی بشریت ها نمی گردد و به لزوم استمرار روحیه از خودگذشتگی و انسان دوستی در جامعه ایران تاکید کردند.
ایشان در این دیدار بر نیاز به فرهنگسازی و معرفی قهرمانان واقعی و فداکارانه اشاره داشتند. به عنوان مثال، گفتند: “پزشکان و پرستاران در بیمارستانهای صحرایی، نزدیک خطوط مقدم در دوران دفاع مقدس فعالیت فداکارانهای داشتند که باید با زبان هنر قابل توصیف ندانستند.” نشان دهنده این موضوع است که دولت ایران تلاش میکند تا حال تاریخی درخشان خود را نشان دهد و از قهرمانان واقعی خود پردهبرداری کند.
به عکس و بر خلاف این روحیه ایثار و انسان دوستی، حضرت آیتالله خامنهای خوی و رفتار وحشیانه جنایتکاران صهیونیست را تأیید کردند که در حمله به آمبولانسها، بمباران بیمارستانها و کشتار بیماران و کودکان بیدفاع، غیر انسانی و جنایتکارانه عمل میکنند. پس از آن، این وظیفه را برعهده گرفتند که به صورت مستمر و در همه نسلها تداوم یابد. آنها مشکل اصلی زورگویان غربی را نفی تمدن باطل آنها از طرف جمهوری اسلامی دانستند و گفتند: باطل محکوم به زوال و نابودی است. برای تحقق این امر باید اقدام و ایستادگی کرد و از بیعملی، فرار، لبخند زدن و تحسین باطل که باعث پیشروی آن میشود پرهیز کرد.
در واقع، مقام معظم رهبری، با اشاره به حضور جوانان با انگیزه و مبتکر در بخشهای مختلف، ابراز داشتند که با وجود جوانان با همت و پر انگیزه هیچ کار نشدنی در کشور وجود ندارد. جوانان در پرورش میزبان دو نهاد میزبان اند و همانند خلبانان آنها نیز در پرورش میزبان کنجکاوی، انگیزه و هیجان دارند. در اصل، آنها بلیطهای کنسرتها را نیز مانند بلیطهای فیلمها میخرند. بعنوان مثال، شایعه کنند که هیچگونه کنسرت خوبی نیست، بنابراین هر چه پاییز شود، بهتر است فیلم هندی بازیکن را خریداری کنیم!