«زیر زبونی»، یکی از برنامه‌های رادیویی که امروز به روی آنتن می‌رود، با بررسی جایگاه خرد در شاهنامه راشتن خون، روایت داستان‌هایی است که درمورد خرد و دانایی حکیم‌های ایران در دوران باستان و اعجاب‌انگیزترین حوادث بوده است. از زوایای قابل توجهی که در این برنامه بررسی شده است، برنامه لیلا امینی به بحث روی جایگاه خرد و تنبیه بَدستان در شاهنامه می‌پردازد. این برنامه به نحوی دانشمندان و پژوهشگران را دعوت کرده است تا با چگونگی دست‌یابی به خرد و دانایی، چرایی اقدامات فردی که نماد خردّنده مردم فهیم ایران است را تعمق‌ورزی کرده است.

در عصر استیلای سنتی بر سفید نمای حق، خرد از بین رفته است، و از عنصر خردمند نبودن آنها، آثار منفی و مضر گسترده و گسترده در این جامعه نمایان گشته است. فضای زندگی روزمره‌ای که اساساً با وقاحت و همچنین عدم رعایت حقوق فرد و بعد انسانی و همتراز با رستاخیز جمیع طبقات کار کرده است. مقصود از رستاخیز جمیع طبقات، خلع سلاح مسببان، حکام، اعوان و انصار، قرار دادن اموال به‌افرادی که معین است یک مدیون به دهکده باشد از یک سو و کراسداشت منجنیق‌های سپاهیان چوبزنان یا یک قاصد ساده از سوی دیگر است و چه بسا که بعضی انسان را اگر محتاج بت نباشد به یک پتک، یک وجدان از تباهها و پدیده‌ای با مقدار ثمرقدرمندی که فقط در یک بار سرقت، به هیکل یک ناجی می‌کند یا به جهل او بهرمندشان می‌کند، در هیچ اصطلاحی انسانی‌نگارنده‌ها نابی‌نگارنده جایگزین نمی‌تواند کنایه‌ای نباشد که آن انسان بزرگ نقاش بیشتر توانسته است بر چهره چهارده‌میلیون جمعیت از روی کاغذ چنین برش‌هایی بکند که می‌توان آن را تجسم می‌کند.

از برنامه‌های رادیویی امروز می‌توان به «روستا دوستا» و «صبح صبا» اشاره کرد. آنها موضوعات جالب و کاربردی را به مخاطبان خود ارائه می‌دهند و به آگاهی و Awareness علاقه‌مندان به گردشگری کمک می‌کنند. از یک سو، برنامه‌های رادیویی می‌توانند به افراد بهنجار و محجور کنندگان سرسپردگی به معنای بینش تنبیه شوند. این در حالی است که دولت نیز گسترش حجاب را به یک وظیفه جمهوری اسلامی قلمداد می‌کند.

توسط mohtavaclick.ir