گوشت قرمز در ایران رو به افزایش قیمتی می باشد.

سازمان-stats نقل می‌کند که از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای ۱۴۰۴، متوسط قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی از ۱۱۰ هزار تومان به ۸۵۰ هزار تومان افزایش یافته است. این در حالی است که در سال ۱۴۰۲، قیمت گوشت قرمز رشد ۱۱۶ درصدی را تجربه کرد و به ۴۵۶ هزار تومان رسید. همچنین در سال ۱۴۰۳، گوشت قرمز ۴۶ درصد گران شد و متوسط قیمت هر کیلوگرم آن به ۶۶۷ هزار تومان افزایش یافت.

در خبرهای اخیر، قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در سال جاری نیز افزایش یافته است. برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهد که قیمت گوشت قرمز به ۸۰۰ تا یک میلیون تومان رسیده است. وزیر جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه، تکذیب قیمت یک میلیون تومانی گوشت قرمز را رد کرده و می‌گوید: «قیمت گوشت یک میلیون نیست، در مصاحبه‌ها و سؤالات خواهشا قیمت‌گذاری نکنید. اینجور نیست.»

با توجه به اینكه این ادعا در جواب به سوال짜 گرفته شده، به نظرم اگر بخواهیم این موضوع را پیش ببریم، دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز را تحلیل بکنیم..

بطور كلی قیمت گوشت قرمز به دلایل زیر افزایش یافته است.

1. کمبود production گوشت قرمز
2. تجارت‌های غیر قانونی گوشت قرمز
3. به عبارت دیگر باعث شده تا این تأمین وابسته به سایر کشور ها قرار بگیرد.

توسط mohtavaclick.ir