**حضور رئیس جمهور در سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران**
سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، فرصتswith مشارکتی داشت که خدمات مهمترین الوصایf مانند برجستهترین و متحدترین فعالیتهای ما را تأیید کرد. این نمایشگاه، که از 17 اردیبهشت آغاز شده است و تا 27 اردیبهشت 1404 در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود، اهمیت و ضرورت کتاب در زندگی ما را نشان میدهد.
**روندسازهای تأمین کاغذ و مهمبودن کتاب**
در این رویداد، مسعود پزشکیان رئیس جمهور، از ورودش به نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد. او در این بازدید که با همراهی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی، انجام شد، با حضور در بخشهای مختلف نمایشگاه، از تعدادی از غرفهها دیدن کرد و در گفتوگو با فعالان حوزه نشر، در جریان دغدغهها و مشکلات صنفی آنان بهویژه در زمینه تأمین کاغذ قرار گرفت. پزشکیان ضمن تورق برخی از کتابهای تاریخی، دینی، دیوان اشعار، غزلیات، زندگینامه فرماندهان دفاع مقدس، شاهنامه، رمان، آثار حوزه علوم انسانی و کتابهای فلسفی، بر اهمیت بهروز بودن محتوای کتابها تأکید کرد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه کتابها باید بر اساس مسائل و نیاز روز جامعه نوشته شوند، تصریح کرد: تنها در این صورت است که میتوان از کتاب بهعنوان ابزاری مؤثر برای ارتقا و بهبود وضعیت فرهنگی و اجتماعی بهره برد. مهمترین مشکل که در جریان این بازدید به آن اشاره شد، مسئله تأمین کاغذ بود. رئیس جمهور با توصیه به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دولت را در حل این مشکل در تقاضا کرده است.
**اهمیت مطالعه در زندگی ما**
از دیگر موضوعات مهم این بازدید، اهمیت مطالعه در زندگی ما بود. رئیس جمهور با توصیه به جوانان برای انس با کتاب، مطالعه مستمر را فرصتی برای آشنایی با اندیشهها، افکار، گرایشها و تسلط بر تاریخ گذشتگان، تجربیات ملتها، رموز موفقیت، نحوه نگرش، باورها و اعتقادات برشمرد. هرچند که متخصصان و کارشناسان حوزه نشر به حال نخستین، فرصت کمی برای مطالعه در دوره ریاستجمهوری باقی میماند، اما حضور در چنین رویدادهایی برای آنها ارزشمند است.
**آگاهی و آموزش برای رفاه ما**
کتابها حاصل کار و تخصص کارشناسان حوزههای مختلفاند. مردم باید این حق را داشته باشند که با آزادی، کتاب مورد نظر خود را برگزینند. مهمترین موضوع در این نمایشگاه، عبارت است از اطلاعرسانی و آگاهی به مردم در زمینه مسائل مختلف زندگی و علوم انسانی.
**جایگاه وفاق در اندیشه و عمل امام خمینی (ره)**
در این رویداد، مسعود پزشکیان با اشاره به جایگاه وفاق در اندیشه و عمل امام خمینی (ره) بیان داشت که امام خمینی (ره) در مسیر دستیابی به وفاق ملی، با صدور فتوا از نمازی که در حضور جماعت اهل سنت انجام میشود، این جایگاه را تضمین کرد. این موضوع مهمترین عنصر وفاقافرینی و امید به آینده در درون اجتماع ما است.
**نتیجهگیری**
در مجموع، حضور رئیس جمهور در سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران فرصتی برای تأکید بر اهمیت کتاب در زندگی ما بوده است. به همإن زیبایی که متن آن را نوشتهاید، این اتفاق لذت بخش و مهمتر از آن بینظیر است. برنامهریزی برای توجه به افراد مختلف در برنامه های خود، اصلی ترین حکیمه ی بعیده ی این حسن جواب است.