بر اساس گزارش خبرگزاری سینا، دکتر شهیکی تاش معاون فناوری و نوآوری و دکتر واحدی معاون آموزشی وزیر علوم در سال ۲۰۲۵ به چین سفر کرده‌اند. هدف این سفر نمایشگاه دستاوردهای آموزش دیجیتال در این کشور بود. این نمایشگاه درحالی برگزار شد که سومین کنفرانس جهانی آموزش دیجیتال ۲۰۲۵ نیز در دانشگاه ووهان، چین در حال برگزاری بود. این کنفرانس و نمایشگاه در حاشیه همسایگی برگزار شد.

نمایشگاه که برپایه آخرین دستاوردهای آموزشی دانشگاه‌های مختلف این کشور و برپایه中心یت ووهان برگزار شد، آخرین دستاوردهای آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی مختلف چین را به نمایش گذاشته بود. در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای آموزشی در زمینه های مختلف علوم و فن آوری‌ها، اطلاعات، آموزش و پرورش و فناوری‌های ارتباطی از جمله تقریباً تمام فن آوری‌های شرق و غرب را در بر داشت.

گفتنی است آقای دینگ شیه شیانگ، معاون نخست وزیر جمهوری خلق چین و وزیر آموزش و پرورش در این نمایشگاه حضور داشتند.

دستاوردهای این نمایشگاه ، توسعه ابزارهای آموزشی، سخت افزارها، نرم افزارهای توسعه داده شده در مؤسسات آموزشی، توسعه دوره‌ها و دروس تحصیلی جدید، توسعه ابزارهای آموزشی و مدیریت کلاس درس، ابزارهای علوم تربیتی و روانشناسی تدریس بود.

کاربرد آموزش دیجیتال در زمینه های علمی مختلف از جمله صنایع فضایی و ماهواره ها، بخش کشاورزی و مبارزه با آفات، هنر و فرهنگ، ربات‌های انسان نما و امدادی، توسعه ابزار آموزشی و مدیریت کلاس درس، ابزارهای علوم تربیتی و روانشناسی تدریس نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

ربات‌های انسان نما و پلاتفرم آموزشی جدید علمی و عملی که برپایه پیشرفت‌های قرن ۲۱ می‌توان در این نمایشگاه دید.

از دیگر دستاوردهای نمایشگاه ذکر است، توسعه روش‌های نوین تدریس از جمله روش‌های آموزش دیجیتال و استفاده از فناوری‌ها و نرم افزارها در تعلیم و تربیت و ربات‌های انسان نما است که نوعی از آموزش و پرورش Novel Education به شاگردان است.

در حالی که در ایرانی‌ ها توسط پارلمان و بشک تاً با مصوبات در ۳۳ بند برپایه motion ۸ را مصوب و مجلس شورای اسلامی آن را تصویب کرده، اما هنوز راهی برای تحقق سازی آن در خیلی ازشهرها در ایران به حل نشده است.

توسط mohtavaclick.ir