**فناوران برتر پارک فناوری پردیس به چالش‌ها و پرسش‌های未来 خود پاسخ می‌دهند**

در آیین تجلیل از پیشکسوتان برتر پارک فناوری پردیس که بهمن ماه سال گذشته برگزار شد، سه فناور برتر پارک در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند. این سه فناور در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند و به‌عنوان پیشگامان فناوری، نقش فعالی در تولید و توسعه محصولات خود دارند. در این گزارش، به فعالیت‌های این سه فناور برتر پرداخته شده است و آن‌ها درباره چالش‌های فعالیت و موقعیت آینده خود در پارک فناوری پردیس-talk می‌کنند.

**آیدا موسوی، فناور برتر در حوزه رزین**

آیدا موسوی، کارشناس ارشد تحقیق و توسعه شرکت رزیتان، یکی از فناوران برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۳ است. موسوی در مورد فعالیت در پارک فناوری پردیس گفت: “فضای پارک، فضایی فناورانه است و به‌محض ورود به پارک می‌توان این فضا را حس کرد.” او افزود که حجم بالای کاری و هم‌زمانی آن با تحصیل در مقطع دکتری از چالش‌های فعالیت او بوده است که با همکاری سایر همکاران در شرکت رزیتان توانسته است محصولات مختلفی در حوزه رزین را تولید کند. دو مورد از این محصولات در اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

موسوی همچنین پروژه‌هایی برای آینده شرکت تعریف شده است و در حال برنامه‌ریزی برای انجام آنها هست. او گفت: “حضور در داخل کشور فرصت‌هایی برای پیشرفت به وجود می آورد و ترجیحم این است که در داخل کشور فعالیت داشته باشم.” این فعالیت او نشانه‌ای از تلاش برای توسعه فناوری در داخل کشور است که به بهبود شرایط اقتصادی و بهINS آدرس کمک می‌کند.

**احمد فیروز پور، فناور برتر در حوزه دارو**

احمد فیروز پور، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زیست تخمیر، دیگر فناور برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۳ است. فیروز پور متولد ۱۳۵۳ و دارای مدرک دکتری حرفه‌ای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد است. او ۷ مقاله معتبر بین‌المللی را به چاپ رسانده است و نقش‌آفرینی مستقیم در ۸ پروژه فرمولاسیون دارویی از فعالیت‌های او است.

فیروز پور در مورد فعالیت در شرکت زیست تخمیر گفت: “تاکنون پروژه‌های مختلفی در این شرکت انجام داده‌ایم که ۴ پروژه پروبیوتیک و یک پروژه داروهای ویژه به نتیجه رسیده است. همچنین ۳ داروی مکمل را وارد بازار کرده‌ایم.” او افزود که در حال کار بر روی ۱۲ مولکول داروهای خاص در شرکت زیست تخمیر هستند و امید دارند در سال‌های آینده بتوانند این داروها را به تولید برسانند.

فیروز پور فضای پارک فناوری پردیس را فضایی پویا برشمرد و افزود که شرکت‌های پارک و فناوری‌های این شرکت‌ها، فضایی فعال و پویا به بار آورده است. او گفت: “فعالیت در این مجموعه، می‌تواند به ارتقای شرکت‌ها بیفزاید. همچنین حضور جوانان و نوجوان در این منطقه، از ویژگی‌های آن است و در رویداد المپیک فناوری که پاییز امسال برگزار شد، حضور این جوانان قابل‌توجه بود.”

**رؤیا سلیمانیان، فناور برتر در حوزه دارو**

رؤیا سلیمانیان، سرپرست تحقیق و توسعه شرکت فرآورده‌های دارویی پویش دارو، دیگر فناور برگزیده پارک فناوری پردیس است. انتشار ۷ مقاله معتبر بین‌المللی و نقش‌آفرینی در ۱۱ پروژه تولید محصولات دارویی از فعالیت‌های او است.

سلیمانیان در مورد فعالیت در شرکت پویش دارو گفت: “مهم‌ترین پروژه‌ای که در طول این سال‌ها داشتیم، هورمون رشد و انسولین‌های انسانی بود که از روزهای خوب فعالیت در این شرکت بود.” او گفت که فناوران برتر پارک فناوری پردیس هر ساله هم‌زمان با برگزاری آیین تجلیل از پیشکسوتان فناوری پارک فناوری پردیس انتخاب می‌شوند.

**پاسخ‌های چالش‌ها و پرسش‌های آینده**

این سه فناور برتر پارک فناوری پردیس در پاسخ به چالش‌ها و پرسش‌های آینده خود، نشان می‌دهند که چگونه فناوری را در داخل کشور توسعه می‌دهند. آنها به این نکته اشاره می‌کنند که حضور در داخل کشور فرصت‌هایی برای پیشرفت به وجود می آورد و ترجیحم این است که در داخل کشور فعالیت داشته باشم.

در این گزارش، ما به فعالیت‌های سه فناور برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۳ پرداخته‌ایم. این فناوران در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند و به‌عنوان پیشگامان فناوری، نقش فعالی در تولید و توسعه محصولات خود دارند. در این گزارش، ما به فعالیت‌های آنها، چالش‌های آنها و موقعیت آینده خود در پارک فناوری پردیس-talk می‌کنیم.

**نتیجه‌گیری**

فناوران برتر پارک فناوری پردیس به چالش‌ها و پرسش‌های آینده خود پاسخ می‌دهند. آنها به نکات مثبت پارک فناوری پردیس اشاره می‌کنند و نقش فعالی در تولید و توسعه محصولات خود دارند. این گزارش نشان می‌دهد که چگونه فناوری را در داخل کشور توسعه می‌دهند و چطور به ارتقای شرکت‌ها می‌انجامد. ما امیدواریم که این گزارش به خوانندگان خود اطلاعات مفیدی در مورد پارک فناوری پردیس و فعالیت‌های فناوران برتر آن را ارائه کند.

توسط mohtavaclick.ir