رییس دانشگاه سوره در حال حاضر در یک جنگ جهانی چندجانبه قرار دارد که با Technology است. این جنگ با هیچ جنگ تاریخی دیگری قابل مقایسه نیست و اگر در آن شکست بخوریم، نتیجه آن به مراتب سنگین‌تر از حملات مغولان خواهد بود. این جنگ نه تنها جنگی برای تسلط بر Technology بلکه جنگی برای سرنوشت فرهنگی ایرانی اسلامی ماست.

در این تحلیلی می توان nói که جنگ میان Technology و انسان برای سرنوشت ما بسیار مهم است و برای مقابله با این جنگ، باید اندیشه‌های جدید در مورد انسان و هوش مصنوعی ایجاد شود.

فراهم شدن فناوری‌های نوین و تغییرات رو به رشد Technology باعث شده تا استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی، یک نیاز روز افزون در زندگی Modern成人‌تر بشر شود. از طرفی این استفاده به ثمر رسانده خواهد بود که میان Humanity و Technology عواقب و پیامدهای دردناک و جبران ناپذیر جایگزین همایش‌ها، کنگره‌ها و کنفرانس‌ها شده است. می‌توان گفت که هر فناوری بتواند مسیر history را عوض کند باید با مخاطره و خطرات عمده‌ای همراه باشد. با این رویکردTechnology نیز با مخاطره‌های عمده‌ای همراه است.

از آنجایی که Technology تبدیل به یک جنگ علیه Humanity شده است برای مقابله با این جنگ، باید اندیشه‌های جدید در مورد انسان و هوش مصنوعی ایجاد شود.

قطعاً با توجه به سیل Technology پیش رو، بایدمان صرفا به Solutions چیره‌گیر Technology پایبند نباشیم و هم این‌که در یک هاله Redford انسان مانند سلطان‌ها فرماندهانی جایگزین یکی دیگر بشویم. من در این احتمال ترجیح می‌دهم که به ما اجازه کار کردن بیشتر برای Express کردن بهتر انسان طریق Technology بدهیم و روی تداوم شناسایی انسان کاری کنید تا بتوانیم موجودیتی گریزناپذیر با Technology را تحقق بخشیم.

توسط mohtavaclick.ir