بیل گیتس و چارچوبใหม برای مهار هوش مصنوعی
بیل گیتس به یکی از چهره‌های مهم در بحث آینده تکنولوژی تبدیل شده است. این صنعت در حال حاضر یکی از رویدادهای کلیدی در جهان است. توسعه و گسترش هوش مصنوعی به‌تازگی بر آن‌ها تمرکز دارد. این فناوری برای شناخت، تقلید و انجام کارهای انسانی باعث شد اهمیت آن در همهٔ حوزه‌های زندگی‌ افزایش یافته باشد.

هوش مصنوعی برچندان نقش کلیدی در آیندهٔ تکنولوژی، به‌ویژه در بحث دخالت آن در میادین مختلف اقتصادی و اجتماعی، وجود دارد. نقش آن به‌گونه‌ای گسترده می‌باشد که در برخی چهره‌ها و مطبوعات حتی می‌گویند در آینده‌تر، هوش مصنوعی جایگزین تمام مشاغل بشری می‌شود و نوکران پیش‌بینی‌ها آن را جدی می‌دانند. اما چند روز پیش، پیشکسوت تکنولوژی، بیل گیتس، دیدگاه اختصاصی خود را به‌حسب قناعت او در بحث آیندهٔ هوش مصنوعی به معانی جسمانی بازتاب می‌دهد.

در یک گفت‌وگو با مسئولان مدعی به «The Indian Express» بعضی از موارد مهم را برجسته کرد. او در آن گفت که سه رشته خاص برای آینده‌ی بدون نگرانی هوش مصنوعی نیاز ندارند، این رشته‌ها عبارتند از زیست‌شناسان، متخصصان انرژی و برنامه‌نویسان.

بیان گیتس طبق این شرح است که «زیست‌شناسان فکری شهودی‌ دورند. فرایندهایی از تلاش ذهنی آن‌ها حاصل شده‌اند که اساساً اصلاً نمی‌توانند از آن‌ها نتیجه‌گیری کنید و هوش مصنوعی باشد که در جایگزینی آن‌ها می‌توان یاد کرد، چرا که در کار این متخصصان موید هیچ گونه شکلی از بصیرت علمی نیست.»

بیل گیتس، در مورد این که چگونه هوش مصنوعی می‌تواند در «تحلیل اطلاعات و تحقیقات کمک کنند»، گفته‌ است که مسأله یا اصل این است که این «ابزارها بسیار با اطلاعات کار کرده و در اعلام ترجیحات انسان محتاج پشتیبانی از کوشش انسان نمی‌باشد.»

در این سخن و محتوا می‌توانیم روندهای راهبردی را به نمایش بگذاریم که چهارچوب یا ساختمان آن در شبکه‌های حوزه زندگی افراد مختلفی را شکل داده است. از جمله، بیل گیتس می‌گوید که او یکی از «بنیانگذاران واقعاً مطرح تکنولوژی است». مشهورترین محل کار او «مایکروسافت» می‌باشد.

جدیداً راهبردهای واگذاری ترجیحات و نقش «مذاکره» افراد طبیعی را به قدر کافی مورد معتق ریشه علمی قرار دادیم. این ترجیحات و رفتارهای منطقی، زمانی به وجود می‌آیند که فردی استحکام، عواطف و کاوش خاصی داشته باشد. به این اشاره می‌کنیم که روندهایی به مانند آموزش افرادی با این خصایص تنها در تنی چند از بعضی از رشته‌های تخصصی وجود دارد. از جمله رشته‌های یاد شده می‌توان به «زیست‌شناسی، انرژی، برنامه‌نویسی، سه رشته‌ای برای جایگزینی افراد برای هر کار یا وظیفه ای که می‌توان آن را برای جایگزینی انجام داد» اشاره کرد.

این سه حرفه نیاز به آن‌ها برای جایگزینی در دهه‌های آینده‌ای که از هوش مصنوعی هم بر آن‌ها فخرفرستاست شاید آن‌ها نیز مانند این عقیده افتخار ننمایند و مانند بیل گیتس با امکانات فعلی رخ نمایی ندارند.

از طرفی، این سه زمینه به جای کسانی که در این نقش‌ها موظف به انجام کاری دقیق هستند، دارند به تناسب‌تر از فعالیت‌های دوستان خود مطرح گردد. برگزار کنندگان تصمیم‌ گرفته‌اند آنچه را که وام عمیق این افراد را به نحوی می‌توان بیان کرد «فکری با ایجاد فرضیه‌ و پیرنگ ساختار استنتاجی آن‌ها چه صحیح و چه با تخمین یک تازه پیش‌آمده است».

در مفاد مقاله گفته می‌شود که «از آنجا که این کاوشها توانسته بوده کمال بر افراد انسانی را تأمین کند و کلآ فلسفهٔ جهش‌های آن‌ها برای هر فکر یا همان اسنادی پیداکردن و کمال اعجاب-کنندهٔ آن‌ها است.»

ما از تمرکز تکرار نور سه زمینه با نوع همدلی و یا دوباره انگاشتن و برپایی زمان عملگرایی یا طرحت prevateur زیاد تاریخ جدید ترین هنوز پی به مطلب یا بخشی نکشیده‌ایم که اگر نظرات این سه عنوان را بررسی آن‌هم اگر گیتس باشد همیشه یادآوری می‌کنیم که موارد چون اندازه‌گیریات در این سه مورد بسیار به قابلیت خودمان نیاز است. چون برای هرانن به عمق سواد ما در موقع متقاعد کردن می‌ماند.

توسط mohtavaclick.ir