رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در زمانی که تلاش می‌شد با دوگانه جعلی بین مردم و مسئولان فاصله بیاندازند، شهید رئیسی را دیدیم که توانست با تواضع، خستگی‌ناپذیری و دین‌داری، ملت ایران را شیفته خود کند.

در این مقاله در مورد تصریح رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در یادداشت و نام شهدای پرواز اردیبهشت می نویسیم. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجة الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت و گرامیداشت شهدای خدمت در سالن اجلاس سران، ضمن خیر مقدم به رئیس جمهوری، مسئولان قوای سه‌گانه و فرماندهان نظامی و انتظامی و اعضای دولت شهید رئیسی و اعضای دولت چهاردهم و به ویژه خانواده معظم شهدای پرواز اردیبهشت برای حضور در این همایش گفت: مفتخریم که در این همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت در محضر بزرگان حوزه مقاومت، نمایندگان و آزادگان جهان هستیم.

وی ادامه داد: همزمان با ایام سالگرد شهادت شهدای پرواز اردیبهشت، شاهد سکوت کشنده سردمداران مدعی جهان و کشورهای اسلامی در برابر قتل عام مردم مظلوم غزه با بمب‌های اهدایی غرب و گرسنگی و تشنگی مردم غزه هستیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: در دنیای یکه‌تازی قدرت‌های فاسد که در دست‌اندازی به سرزمین و منابع و جان و مال انسان‌ها برای خود مرزی نمی‌شناسند، تنها راه پیشرفت، مقاومت است. ایستادگی بر سر ارزش‌ها، حرکت مستمر به سمت اهداف و رعایت سه اصل زیبای عزت، حکمت و مصلحت تنها راه پیروزی است.

رستمی تصریح کرد: در اولین سالگرد شهدای خدمت شاهد برگزاری این اجلاس هستیم. اجلاسیه مجاهدان در غربت هر سال به چهره‌های مظلوم می‌پرداخت، در این دوره با توجه به شرایط موجود و شرایط ویژه غزه و فلسطین موضوع دیپلماسی مقاومت مورد توجه این نشست قرار گرفت. دغدغه‌مندی رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و وزیر خارجه شهید دکتر امیر عبدالهیان بر همه روشن است.

وی افزود: روز گذشته نشست علمی با عنوان “دیپلماسی مقاومت؛ عزت، حکمت، مصلحت” در دانشکده مطالعات جهان با حضور اساتید و فعالان این عرصه از داخل و خارج با میزبانی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در قالب شش نشست برگزار شد. در این نشست نیز حضور فعال مجامع دانشگاهی به موضوع مقاومت جزء اهداف ما است.

نکته‌ای که می‌توان به آن اشاره کرد این است که یکجانبه‌گرایی و عدم هماهنگی بین کشورها و نهادهای مسئول یک چالش بزرگ در حاکمیت دموکراتیک و توسعه پایدار در جهانی پیچیده است.

وجه تمایز این کارزار با گذشته این است که هم‌اکنون نهادهای داخلی و بین‌المللی بیشتری در زمینه نقش آفرینی در علیه جدال با یکه‌تازی فکری و جنگ‌های عشایری خاص نفس‌تهی بشردوستانه نقش مهمی خواهند داشت. برخی از کشورهای عربی و کشورهای اسلامی نیز پیشنهاد می‌کنند که این جنگ‌ها باید توسط یک بشردوستانه بین‌المللی واحد جنگیده شود.

دشواری‌ها زیادی هم وجود دارد ولی ایران می‌تواند با یاد خدا و فداکاری هایش، عشق و لذت شهادت را نشان دهد.

توسط mohtavaclick.ir