رؤسای کل دادگستری استان‌های ایران در/latest nhóm. 投稿日(PDO): جمعه 28 امردج 1402 17:50
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: حکم اعدام فرد محکوم به تجاوز به عنف در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی اجرا شد.
به گزارش میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزائی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اجرای حکم در خصوص فرد محکوم به تجاوز به عنف در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی، اظهار داشت: در پی اعلام شکایت بانویی در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی مبنی بر ارتکاب عمل تجاوز به عنف و اکراه توسط یک فرد، بلافاصله پرونده با صدور دستور قضایی تشکیل و به سرعت مجرم شناسایی و دستگیر شد.
وی با اشاره به ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده، بیان کرد: مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تایید حکم اعدام آن متجاوز از سوی یکی از شعبه‌های دیوان عالی کشور، قطعیت یافت.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، محکوم‌علیه در محل زندان به دار مجازات آویخته و اعدام شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین جزائی تصریح کرد: حفظ و تامین امنیت پایدار جامعه خط قرمز دستگاه قضایی استان مرکزی است و چنانچه از سوی مرتکبین در معرض آسیب قرار بگیرد با برخورد سریع، قاطع و عبرت‌آموز همراه خواهد بود.
روند غفلت از مجازات اعدام
در سال‌های اخیر، شهرهای استان مرکزی شاهد افزایش فعالیت جرمлиکنندگان و افزايش باري اليمن در آن بوده است. این موضوع باعث شده است که فساد و اقدامات غيرقانونی در سطح جامعه شيوع بيشتري يابد. از آنجايي که نظام مجازات اعدام به عنوان لحاظ قانوني به عنوان راه حل جامعه در بسياري از کشورها بكار برده شده است، اما آیا هنوز هم در روندهاي جامعه مؤثر است؟ و يا بايد به شيوه‌هاي ديگر بر عليه جرم يكي روي هم گذاشت؟بعضي ناظران گفته‌اند که روند زيادي بر عليه جرم گذاشته شده است. مدل جرم‌زدايي موضوعي‌ست که بيشتر دانشمندان علوم عدالت پيش بيني‌ كرده‌اند، تصور بر اين است که اعدام باعث گسترش جرم نيست. نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد استفاده از مجازات اعدام در بسياري از مكاتب حقوقي نتيجه‌ كمتری را بر افاده كرده است، دادگاهها استفاده از مجازات اعدام به صورت هميشگي را در كل می‌بينند و آثار آن کم می‌شود. سوال این است که آیا بازگشت به مجازات اعدام در گزارشی برای کاهش_RATE جرایم هیچ نقش نصبی را بازی نمی‌کند.

توسط mohtavaclick.ir