افتخارنیوز؛ جلسه علنی امروز مجلس با رهبری قالیباف آغاز شد
در روز دوشنبه، مجلس شورای اسلامی در مجلس علنی جلسه داشت. این جلسه توسط روح‌الله متفکرآزاد، عضو هیئت رئیسه مجلس، رهبری می‌کرد. در این جلسه، ۲۰۹ نماینده عضو مجلس حضور داشتند. دستورکار جلسه توسط متفکرآزاد قرائت شد. گزارش‌هایی در مورد روندها و نحوه اجرای قوانین و لایحه‌ها توسط کمیسیون‌های مختلف مجلس قرائت شد.

یکی از گزارش‌های قرائت شده در این جلسه، گزارش مشترک کمیسیون‌های حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی و اقتصادی بود. این گزارش در مورد قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و ضرورت‌های تحقق شعار سال و همچنین تبصره (۱) ماده (۴۵) آیین‌نامه داخلی مجلس بود. گزارش دیگری در مورد اقدامات مربوط به شناسایی و انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های مشمول در سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال) توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی طی سال‌های ۱۴۰۰ تا بهمن ۱۴۰۳، قرائت شد.

جلسه همچنین شامل ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه نظام جامع باشگاه‌داری، گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۳۷) قانون تامین اجتماعی، گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی از احکام راجع به مهریه، و گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم بینا یا دارای دیگر معلولیت‌های خوانشی به آثار منتشر شده بود.

در این جلسه، بیشتر وظایف و مسئولیت‌های مربوط به گزارش‌ها و قوانین برای دستورکار مجلس قرائت شد. بحران‌های اقتصادی و قانونی و همچنین نیاز به تغییرات در قوانین کشور، زیربنای جلسه بود.

لیکن این گزارش‌ها برای افرادی که قدرتی ندارند و معیشتشان با نگرانی روبه‌روست، فقط یک گزارش بیشتر است. از یقه قانون‌گذاران می‌کشند تا حس رقابت به آنها دهیم! روحانیت، علماء، تجار، و کارمندان سهوم‌شوند. مسلمانان و در گود تیر و کمان اقتصاد هم مانند یک علم اسراف و بطالت برایشان یقین شده است. نظام دریادلای استبدادی اسلامی سهولت و آرامش می‌خواهد روی دوش همین غریبه‌هایی و میلیون‌ها کارمند وैजطلبا‌وارپور که ساکن حق حیثیت و حیات غریبه‌ها شده‌اند. جمهورشناسی: در ظاهر یک مکالمه لیکن واقعاً بیان کلمات شما نشان می‌دهد که ما پیش از برای ما نان و خانه سرجایشان می‌زنیم.

لیکن می‌توان نگاهی به این شکایت‌های تاریخی کلی داشته باشیم و اشکالی که در این قوانین کمرنگ‌ شده یا رسماً حل شده‌اند را خالی از خرده‌نگری ندانیم. برای مثال، قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها، دنباله‌روزی است که دولت‌های پیشین هم بر آن اصرار داشتند و حالا اثرات این قانون باور نکردنی در مخاطرات ایرانی‌ها حسابی در حال پیداکردن نتیجه و آثار خود است. نیز اقدامات مربوط به شناسایی و انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های مشمول، اگرچه الزام کننده است، اما درک ما از مقصد و آینده‌ای که اصرار دارند، یعنی واقعاً پیشرفت اقتصادی، شکل نگرفته است.

مانند قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم بینا یا دارای دیگر معلولیت‌های خوانشی به آثار منتشر شده، قانون‌های مصوب مجلس در بعضی از مواقع ضروری و سازنده است.

در نهایت، اکثر خبرنگاران از این جلسه پی می‌گیرند. congressional source

توسط mohtavaclick.ir