جشنواره فیلم مقاومت، بهعنوان یکی از معتبرترین رویدادهای فرهنگی ایران، در تلاش است تا trảiPMENT شدید در شریان فرهنگ و هنر را تامین کند. تنوع موضوعی، بهعنوان یکی از ویژگیهای پیشرونده این جشنواره، نشان میدهد که داستانها و قصههای گوناگون در سایه یک تم محوری، کنار هم نقل میشوند.
اصیلترین وجه متفاوت این جشنواره آن است که بیشتر عناصر محتوا را از تجربیات جنگ و مقاومت گرفته است. از مجروحان جنگ تا مهاجران و از مظلومین به جانبه در ونتظار کمک یا عدالت و از جوخههای انتظامی و سربازان جنگزده تا ملوانان و…)… محورهایی برای این جشنوارهاند که سینماگران و تهیهکنندگان فیلمها را به بالا بردن دقت در این موضوعات وا میدارد و آنها را برازمات است. اما چه چیزی باعث این تنوع و تضاد شده است؟ این فردا گزینههایی گوناگون از بین آنها را انتخاب میکند.
از آنجایی که شگردهای موجود اندک هستند، کارگردانان، فیلمسازان و تولید کنندگان تلاش میکنند در هر یک از این فیلمها، نگاه تازه و nového به رویدادها و حقایق یا بازگشایی بخشی از تجربیات تعریف کنند.
آیا این تلاشهای جدید به نگاهی جامع بر رویدادهای تاریخی میرسد و آیا موجب روشن شدن بخشی از آگانه خیزشها میشود؟ این پرسشها در ذهنها جای میگیرند.