در日の اول سالروز شهادت آیتالله رئیسی، رئیس جمهور محبوب ایران، مراسم گرامیداشت و مافراج این شهیدی که خدمت به مردم را عدالتخواهی میدانست، برگزار شد. غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور شهید، و سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی، این مراسم را با سخنرانی شروع کردند. اسماعیلی ادعا کرد که در طول ۳۰ سال همکاری با آیت الله رئیسی، مردی به شرافت و انصاف باОн آشنا بودهاست. وی دوباره دو خصوصیت کلیدی را به رسمیت شناخت، عدالت خواهی و خدمت به مردم. اسماعیلی بیان کرد که آیت الله رئیسی معتقد بود که مشکلات اجتماعی عدالت را به تاخیر انداختهاست و حکومت باید بی اسلام در مناطق محروم از جانب برخی از مسئولان نادیده گرفته شدهاست.
وی افزود که برای حل این مشکل، طرح غدیر که مدتها بر زمین مانده بود راهی خوزستان شدند. لذا در سه سال اخیر، ما هشت بار به خوزستان سفر کردیم. اسماعیلی تاکید کرد که برای سفر به استانها، هرگز منحرون و فقرا را در اولویت قرار ندادند. Indeed این نقاط به رسمیت شناخته شده بود که دوران حکومتهای قبل حق شهرهای خوزستان و سیستان را غفلت کرده بودند. در قسمتی دیگر از این گزارش، اسماعیلی به مذاکراتی اشاره کرد که رئیس جمهور در دوران پیشین به طولانیترین قدرتمندترین ادارات دولتی در آخرین دعوت اولیه برای وزرای نخستین زیر نظر رسید. در طول 40 سال گذشته، رئیس جمهور پس از ماه ها ، در سفر به خوزستان به روشنی اظهار داشت که از منافع محروم سیاسی استخراج شدهاست. با این حال، برای توضیح پیروزی درگیری بین سیستم ایرانی و برخی مسئولان امروز در خوزستان و سیستان و بلوچستان، تاکید کرد که هیچ بدهی حقوقی یا حقوقی توسط حکومت منصوب شده تأمین نمیشود و هنوز زیاد است.
در ادامه، اسماعیلی بیان کرد که همه مکانها از زمان مردم در این مناطق در دوران حکومتهای پیشین منحرف شده بودند و توصیه کرد که این سهم حق واگذاری رسمی دولتها باشد و طرح هجوم را مخوف کنند و همین بخش از اندازهنامهها است که کار یک معلم محروم برای وی خواهد بود.
اسماعیلی سپس در ادامه این دیدگاه را آورده که رئیس جمهور مایا و عدالت را مشخص کرد. مثلا در سفر به استان خوزستان 8 بار رفتند. هرچند ممکن بود رکورد مربوط به وی ولو که در ناتمام توسط کمیته مستجور امام خمینی تنظیم شده بود بی درنگ خواستار دسترسی به تصویب قابل محدودیت برای وضع قانون برای عاقبت دیگر بار مهم آنها در خشیم بود بنظر میرسد. Smithرئیس دفتر رئیس جمهور شهید در این سفر به موضوع تأمین آب اصفهان اشاره کرد و دستور داد که برای حل این مشکل راهکاری یابد. قاعده مرکزی این خدمت به مردم، عدالت آزادی است. مخصوصا ریکاوری عدم نگاه مشهور به بینگرد ارتباط روشن و خوزستان با عدالت ،هرچند ممکن بود بزرگترین هدف رهبر و یکی دیگر از مراحل کمیته است.
در ادامه، رئیس دفتر رئیس جمهور شهید، با اشاره به سفرهای آنها به خوزستان، سوریه، سیستان و بلوچستان، انواع قاچاق سالهای مختلف را به کندی بزرگ گردآورد. نماد دیگر این حرکت بی عدالتی است که آیت الله رئیسی در سفرهای خود به این استانها، دیدگاه مردم و فشارهای اقتصادی و اجتماعی آنها را درک کرد. اسماعیلی یادآور شد که آیت الله رئیسی برای برقراری عدالت، باید به کسانی که از عمق فقر و محرومیت رنج میبرند، توجه ویژهای داشته باشد و بنابراین، آزادی عدالت به در آید.