**کنفرانس بینالمللی اقدامات قهرآمیز یکجانبه: بررسی عدالت در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی**
سهشنبه ۳۰ اردیبهشت در یک کنفرانس بینالمللی که با حضور کاظم غریبآبادی، معاون حقوقی و بینالمللی وزیر امور خارجه و آلنا دوهان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد برگزار شد، موضوع اقدامات قهرآمیز یکجانبه و دسترسی به عدالت در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی مورد بحث قرار گرفت. این کنفرانس نشان میدهد که نهادهای بینالمللی همچنان به بررسی موارد استفاده از اقدامات قهرآمیز و تأثیر آن بر دستیابی به عدالت ادامه میدهند.
**کاشف کردن چالشهای عدالت بینالمللی**
در این کنفرانس، چالشهای عدالت بینالمللی به طور گسترده بررسی شد. همچنین روشن شد که چگونه اقدامات قهرآمیز یکجانبه میتواند منجر به تهدید استقلال و برتری آشکار مقامات قضایی گردد. حضور آلنا دوهان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد و دیگر کارشناسان در این کنفرانس نشان میدهد که نهادهای بینالمللی هنوز هم به بررسی سیاست های کشورها برای دستیابی به عدالت در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی ادامه میدهند.
**هوش مصنوعی و سیستمهای قضایی**
برنامه های قضایی باید برای برطرف کردن مشکلات عدالت در سطح جهانی هوشمند و چالاک باشند. همینطور روشن شد که در بسیاری از країн، به دلیل مشکل پیداکردن مرجع و اقدامات یک جانبه، بسیاری از دعاوی عدالت جهانی را مجروح کرده و مانع پیشرفت عدالت شدهاند.
**رمز حل مشکلات عدالت**
با نگاهی به توافق بینالمللی و قوانین بینالمللی که در سال ۲۰۲۲ صادر شد، روشن شد که تجارب گذشته به طور چشمگیری در هراس از درک و مداخله و پیگیری در شناخت و ریشه یابی علل و ریشه های علل اصلی دسترسی نکردن و پاسخ ناپذیری به عدالت جهانی، ضرورت شایان در نتیجه باعث مؤثرترین راه حل از مشارکت دوباره و هماهنگ شده از ساحت ضرورت ناشی حجه رواست شوند.
**اهمیّت کنفرانسها در جهان مدرن**
این کنفرانس علامت بسط آزادی از یگانگی خود را مایه توسعة نوع روایتی منطقی، وجدان حقوقی مینماید. تبیین و چارچوب عدالت در درجه اول، در سطح جهان، برتوئید است، و معادلات عدالت باید برای همه جهانیان روشن باشند.