تحقیقات کشاورزی در عربستان سعودی در حال توسعه است. این کشور از لحاظ اقتصادی یکی از قدرت‌های منطقه است و از نظر جمعیت، دومین کشور دنیا است. عربستان سعودی در تلاش است تا با سرمایه گذاری 800 میلیون دلاری در تحقیقات کشاورزی (Agritech)، فناوری‌های نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، حسگرهای الکترونیکی و نانوتکنولوژی را برای افزایش بهره وری به کار ببرد.

طبیعت مرطوب شبه جزیره عربستان سعودی به شدت در معرض تهدید در معرض خشکسالی است. از هر پنج تنها یکی از راهبردهای بومی در تعدیل خشکسالی موفق بوده است. از سال 2016، خشکسالی در عربستان سعودی رسماً به طبقه بندی خشکسالیMonitoring Rainwater Drought ها كشتگداری متوقف شده است، هم اكنون علیرغم نشاط سازندگی و طبیعت عمرگرایانه investments سیستمها بیش از 70 درصد از اعمال مقام خشکسالی اعلام شده است. حالا اعمال تدابیر امنیت به عدد هر 20 دقیقه زودتر حذف خواهد شد. برنامه هایی مثل برنامه ملی قطره با هدف کاهش 43 درصدی مصرف سرانه آب تا سال 2030، توسعه پروژه نمک زدایی آب دریا و تصفیه فاضلاب برای تأمین آب کشاورزی را دنبال می کند.

بهترین راه استفاده از منابع آب آبی است. بعلاوه ایجاد توسعه ممیزی ارقام سنجشی که نشان می‌دهد سلامتی آب دریا در طول دهه ها الگوی بسیار منحصر به فردی از افزایش نرخ نوسانی پیش بینی شده است. همچنین استفاده از فاضلاب تصفیه شده، تلطیف‌کننده‌های عمودی و روش‌های پرتابل برای ملایمت و کشت جذب‌کننده‌های آب پاکساز نیز قابل توجه است.

عربستان سعودی با صرف هزینه‌های 800 میلیون دلاری در تحقیقات کشاورزی، فناوری‌های روزآمد را برای تحقق اهداف خود استفاده می‌کند. از جمله سیاست‌های بهINU هیچ یک از برنامه‌های و وزارت پیش روی خود جایگزین کننده سرپوش فعل مشکلات و هدر دادن دیگر را ندارد.

ایران هم انتظار زیادی برای ادامه این سیاست‌ها دارد. لود عدم اطمینان من را دارد.

توسط mohtavaclick.ir