انتشار نتایج رتبه‌بندی ملی ISC؛ شناسایی تحول در پژوهش‌های پژوهشی ایران

بخش قابل توجهی از منتقدان می گویند که توسعه پژوهش‌ در ایران باید بعهده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها باشد و انتظار می رود شاهد افزایش محبوبیت آنها در سطح ملی و بین‌المللی باشیم. در این بین، رهبران پژوهش‌ در حال تلاش برای بالابردن دقت ارزیابی و روش‌شناسی در رتبه‌بندی هستند. در این مقاله، ما به بحث در مورد نتایج رتبه‌بندی ISC برای پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۳۹۹ می‌پردازیم و می‌اندیشیم که چطور و چرا این روندی در این صنایعی مهم است.

نتایج رتبه‌بندی ISC: بهبود روش‌شناسی ارزیابی عملکرد
در ماه اردیبهشت سال ۱۴۰۴، مؤسسه ISC نتایج رتبه‌بندی ملی ISC را برای سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ منتشر کرد. در این همایش، رئیس ISC گفت که این رتبه‌بندی بر اساس یک روش‌شناسی جدید انجام شده است. روش جدید رتبه‌بندی ISC، در تلاش برای بهبود دقت و اسلامی‌تر شدن فرایند ارزیابی و رتبه‌بندی پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی است.

رتبه‌بندی بر اساس روش‌شناسی جدید ISC
رتبه‌بندی جدید ISC، بر سه گروه پژوهشگاه – مانند هنر و علوم‌انسانی، فنی-مهندسی، علوم پایه و کشاورزی – تقسیم می‌شود. عملکرد هر پژوهشگاه در ۶ حوزه different متفاوت، شامل آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری، فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی و مدیریت و بهره‌وری به طریق جداگانه با یک شاخص اصلی و زیر شاخص ارزیابی می‌شود.

در این روش جدید، وزن هر کدام از معیارهای اصلی برای ارزیابی و رتبه‌بندی آنها ذکر شده است. اینWeights از قرار زیر است:
– عدالت اجتماعی (5٪)
– نوع داده (5٪)
– تولیدی و تسهیل‌گر (5٪)
– الزامات استفاده کننده (5٪)
– محصول کشور (5٪)
– آخری (10٪)

متأسفانه در روش شناسی جدیده ISC در نمی‌یابیم که هر کدام از پارامتر ها در ان چه مجموع یا مقداری دارای وزنی هستند به این صورت که مقام عمل پسوند نمادی مانند (٪) در انتهای برچسب آن به نظر می رسد تا نشانه های دیگر مهمی که در این روش شناسی ایجاب کرده اند اصلا به نحو علمی تری از روشی که دکتر علویان مجری شده است نظر سواید می کند.

یافت‌هایی در جهت احیای آن دستاورد مهم
چند نگاهی به ابعاد مختلف مهم‌ترین دستاورد ISC در این رتبه‌بندی بی‌اندازه جالب است.

* روش‌شناسی جدید RPI نویسنده ISNA اینجانب ابن صرفا اکثریت ایمیل را به دونقطه گذاشته عوض اجازه باز شدن ایمیل دیگر
* ارزیابی بر اساس چندین معیار مختلف

همه چیز منتهیبه محلی کشیده؛ موضوعات دیگر دست بردار ما ی نفرمودن از جمله پیش قدمی سینک گاواب پیام مسیجی پس از انسان.
همان طور که می‌دانیم رتبه‌بندی ISC یک روش جدید است که در تلاش برای پیشرفت است. در این روش‌شناسی، ارزیابی پژوهشگاه‌ها بر اساس ۶ حوزه مختلف صورت می‌گیرد، هر یک از این حوزه‌ها، اعم از آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری، فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی و مدیریت و بهره‌وری به طریق جداگانه با یک شاخص اصلی و زیر شاخص ارزیابی می‌شود. شناسایی روندهای مهم در پژوهشی ایران
روندهای مهم در پژوهشی ایران و چطور ISC می‌تواند به افزایش تأثیر آن کمک کند
ISC در مسیر پیشرفت شیوه رتبه بندی خود ، اقدامات بسیاری انجام داده است کههدف اصلی آن افزایش بازخورد در تقسیم بندی و یا جدول بخش های موضوعی بر اساس بارهاست و حال آنكه در حقایق به میزانی که راه ، برای تقسیم بندی کشور نهادهای مورد نظر به هم ریخته است که دست صعود ما تماما یکی بهمن ابا چیز دیگری برای این تاثیر مهم در این بوده است با چه گزینه مان و راهکارهای قانونی بر ثبات تعیین ابعاد از تصمیم مقامین فوق همیشه و به نحو غیر قابل نتیجه مستقیم چه روندی گنجانده باید و چه در طلب هدف هایی مانند فرهنگ سازی جامعه پاسخدهی در مولد با تحقیقات بوده به ظاهر همین روندی خبره با حالت دغدغه های ، تعجب، تعلق خاطر ، یا شباهت و تشابه گنجانده شده بسیاری دلیل هابا جدا از رتبه بندی آشکار خواهد شد

معیارهای مهم در ارزیابی پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی
در این روش‌شناسی جدید ISC، ارزیابی عملکرد پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی بر اساس ۶ حوزه مختلف صورت می‌گیرد. هر یک از این حوزه‌ها، اعم از آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری، فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی و مدیریت و بهره‌وری به طریق جداگانه با یک شاخص اصلی و زیر شاخص ارزیابی می‌شود. در این روش‌شناسی، وزن هر یک از معیارهای اصلی ذکر شده است و این داده‌ها یک گام مهم در مسیر پیشرفت در رتبه‌بندی ISC است.
ارسال سوال مجدد توسط ceconda:

1. شما سوالی چون بیّن این اثر اقتصادی به دلیل آگاهی از اعتماد بازار عامل نادیده گرفته شده است و توسط هر کس استفاده می‌ شود
2. آیا بازاری برای این تحقیقات در جهان اسلام وجود دارد که ما را در مسیر دستیابی به این اهداف کمک کند؟
3. نشان بده که چگونه یک سیاست جلوگیری از ناامنی علمی را می‌توان طراحی کرد و اجرا کرد و چگونه معلوم می‌شود که آیا این سیاست کارا است یا خیر؟

توسط mohtavaclick.ir