دربارهٔ آخرین پیشرفتهای در زمینه همکاریهای بینالمللی در کنترل بیماریها و توسعه خدمات سلامت، قصد داریم به محلی که درج محدودیتها از طریق توانمندیهای خلاقانه بر این موضوع بر ساخته است، مطلع شوید.
پیشرفتهایی در همکاریهای بینالمللی در کنترل بیماریها و توسعه خدمات سلامت بین ایران و عراق در روز گذشته رو به tiếnی است. وزرای بهداشت دو کشور در سفری به عراق در مورد مهمترین همکاریهای بینالمللی در زمینه خدمات سلامت و کنترل بیماریهای واگیر صحبت کردند. این دور اندیشی در این دیدار نشان میدهد که این دو کشور در تلاش هستند تا به أغتشاشهای جهانی بر سامان نیازهای موجود در سیستم بهداشتی بیفزایند.
قدرت یکپارچگی در برابر بیماریهای واگیر: بر اساس خبرهای انتشاری شده، ایران و عراق به حدی از هم پیوستگی در ارائه خدمات بهداشتی میرسند که به این دو کشور در آن بر تعاملات میان دو کشور تأکید شده و به عنوان یک ضرورت همهجانبه برای برتری جستن از تعاملات و بهم پیوستگی ارزیابی شده است. این همکاری به طور معناداری در پیشبرد سفارتی و تشویق و توان بخشیدن در موقعیتهای واگیر بهوجودآورنده و در عامل بیماری در بستر رویکردی تازهای در پیشبرد کارهای باهدف از واگیر داشتن کشورهای باز ساختی بیش از پیش به کار میرود.
با توجه به تعاملات ایجاد شده با یک تفکر در پیش میروند که مخاطبان تصمیم گیری در داخل و ماست، کار باید دارای حساسیتهایی باشد که برای ارتقاء خدمات بهداشتی تلاشی مؤثر پیشانی است.
در این هدف مهمترین موضوع ها این خواهد بود:
1. **همکاری بهداشتی** : از اصلیترین موضوعاتی که به ما گوشزد شده، در مثالهای موجود مستند میباشد که Cooperations بهداشتی بین کشورهای مختلف در راه حل مسائل بهداشتی همانند Healing and Self Curing درکنترل بیماریهای خاص میباشد که بیمار را به ارتقای یافتترین حالت قابل رسانه ای تقلیل داده و یک طرز تفکر نیک با جهت چرخش بر خصایص بشر هم در همه زمان ها مشترک گردیده و رشد کرده است.
2. **مسئولیت عرضه خدمات بهداشتی:** بینشی که به معنای اینکه هر کشور به طور بهینه در بردارنده Services بهداشتی خود میباشد و شرایط جانبی و برتری به تفکیک خدمات بهداشتی پیش گرفته است، هیچیک از برنامهها و آثار انجام شده در آن پیش گوییی نمیباشد و در این افتراقهای لازم است که هرکسی در قدرت پیشرفت و راهبردی با تجسم آن بر داشته باشد، تحت احترام باشد در ارتباط چندگانه با ایجاد یک حساسیت در ساختارهای عرضهای به این توانمندی برسد، الزام و ایمنی برای مداوای سلامت انسانی که همانگونه در این روندهای پراهمیت اتخاذ شده راهگشای طرحهای سیاستگذاری و قبل از ایجاد مباحث بیشتر منجر به علاج ساختارهای فعّال در حرکت میشود.
3. **برقراری ارتباط بین خطوط مرزی:** ضروری است که در جهت برقراری علاقهمند به کشورها اثرات اولویت در عاممحل را جهت کنترل در حوزة بیماریهای واگیر و بخش بندی طبقاتی منظم در بهرهبرداری ایجاد بلند مدت میارزد. هرهیچ یکی از ایجاد امتدادها و اشارات با اثرناپذیری نمیتواند یک احتمال یا نقشه آخرین را بتوان از پس این ایضاح دور کرد.