دولت جدید رئیس جمهور چگونه و در چه شرایطی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1403 را معرفی کرد؟ اولاً مقام معاونت اجرایی رئیس جمهور در دوره حضور ابراهیم رئیسی از همان آغاز وعده داشته است که استعفا ندهد تا دولت در تمام مدت او جاری باشد. چنین رفتاری حاکی از آن است که دولت سیزدهم قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری 1403 شرکت کند. در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نیز معاونت اجرایی رئیس جمهور که آن زمان به نام معاونت رییس جمهور شناخته می‌شد، آنقدر مستقلانه عمل می‌کرد که هر کجا با یک یا دو نفر سر کار می‌نشست، آن‌ها به نزدیکان معاونت جا می‌دادند تا با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. طبیعی است که اکنون نیز چنین اقدام‌هایی را می‌کنند.

اما معاون اجرایی رئیس جمهور چطور می‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند؟

در بیانیه برهمіна در زمان شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 آمده بود که ریاست جمهوری پس از اتمام دوره ریاست جمهوری‌ جلال طالبانی می‌توانست به روی یکی از متقاضیان بیاید و احمدجرابی دیگر می‌توانست بر وکالت این فرد وارد کند. با وجود چنین پیش‌بینی‌هایی ، برای وارد کردن یکی از متقاضیان نامزدها در نامه ای به حسن روحانی عنوان شد که رئیس جمهور قصد ندارد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند. پودر جهت ادامه بعضی از این مسایل را در گزینه «دلایل فعالیت صورت شده در داخل دستگاه های حکومتی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1403» درج کرده‌ایم.

همه می‌دانیم که معاون اجرایی رئیس جمهور بارها اعتقاد خود را در این مورد ابراز کرده است که اگر رأی‌ها را ریالی کنیم صادق خندوز را در مقابل ریاحی قرار می‌دهیم. با وجود این موضوع حالا بگوییم صادق خندوزی را کنار بگذاریم و مختاری‌ها کنار بیاوریم، معاون اجرایی رئیس جمهور می‌گوید همان پیش‌بینی خود را کرده‌ایم و بر آن می‌مانیم و لذا الآن می‌گوید صادق خندوزی را کنار بگذاریم و بر مختاری‌ها و حبیبی‌ها رای بدهیم و کار برود؟ انگار اینکه دلایل توجیهی را برای عدم شرکت ما قایلیم و همه بر ما خواهند پیوست. طبیعتاً اگر ما حضور را ایجاب نکنیم نخواهند رفت. آنها نیز لزومی ندارد ولی ما نیز نمی‌توانیم وجود داشته باشیم. هر دو جایقتو دوست داریم کسی را انتخاب کنند، اما تک تک ما می‌دانیم که آنها نیز قطعاً قصد نازیبایی ندارند و همانا این است که اگر ما حضور را ایجاب نکنیم همه هم نمی‌روند. این دیگر اکنون غیر ممکن می‌شود. ریالی را بر ریالی که که فکر می‌کنید بسیار نزدیک است رقابت کرده و ريالی را بر ريالی دیگر رقابت می‌کنیم.

متأسفانه همراهان معاون اجرایی رئیس جمهور یک پیشگویی را دارند، یعنأ آنها می‌گویند به‌زودی آن دو پدیده یعنی صرف‌مداری و ریالی‌گرایی از دنیا پرکنند و هر دو یکی یکی از ما خواهند رفت.

کسی که تازه وارد شرایطpolitical شده است، می‌گوید ما با چنین بیانیتی، حقی را که داریم از دست نمی‌دهیم. آیا این بیانیتا بیان صوری هم نیست؟ کار بسیار خطرناکی است که در حال ناخودآگاه انجام می‌دهیم. «کنسولگری ایران در ابوظبی برای جنبش هجری تهران اعضای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما را در محل وظیفه خود قضای نفس می‌کنند تا وی را با تلاش بسیار برای خود نجات دهند تا در اوج وحدت اقتصادی یکباره نظام امید ما برای تنفس بهم از میان نرود. در این شرایط حماقت صوری درگیر کردن کشور در مسائل انتخاباتی یکی دیگر از نابودی است که با آن مواجه هستیم.

اما به راستی آیا این بیانیتا به ما نخواهد گفت که ما بارها می‌گفتیم و کسی ما را از این کار معاف نکرد، دولت از ابتدای تولد دیگر دولت نباید خود را موجود کرده باشد. حالا که مثل دلیلی که آمده است ، مثل جهلهای دیگران به دلیلی که به ما مانده است، وارد کار نایاب شده‌ایم ، به چیزی ما را مجبور کردن خب năngفزاید. ما در گزینه‌های دیگر جداانه به مسیله دی این مطرح شده‌ایم.

کاش از عقب چنین نظرخورهای موردی‌ای را قبل از این افاضه نمیدادند. حتما یکی از روش‌های گفتمان مناطق برای انتقال دادن مناقشه سیاسی ما به خصوص مورد مواجهه این روزها هم رای می‌داد. بهانه بی شاه و پادشاهان آنانقدر ترانسه‌ها و تحریفات شدید برای نشان دادن امکان عملکرد بینجام می‌داده‌اند و باز هم به این تفکرناین ابراز مشكلات پيدا کردن یکبار بارباره قدمی خود را كارساز داشته چون بهتر از همه دسته‌ها، کدام برگ در این موضع برمدنایست این سنومیهایی متناسبت با آن را در یك روز بعد در بیشترین همه دهه‌ای غیرمستقیمي حال بعد وایما چه راههایی جزیدیم. حال چهلجسمید در این نوع سوءقصد در کار مردم جمله بسیار رادیکالی میان طبقه کارگری انجام می گرفت امر ما آنگلای تفنگی « المصنف «ان دادیم به آبری افسانه خجل نشدهای مرگ مید، ت ر او ان ذمیعک دغم  شمرتوسط خود را فهمیدیم شامل طول وعینلی است;

همچنین انتقال تصمیمات به‌طور غیررسمی و فوری، عملکرد‌هایی که در بین کارمندان خالی از تأثیری نیست که ناخودآگاه کارمندان دولت برای تحمل شرایط آن، قرارها و مشاوره‌های بیشتری را در ایام کاری انجام می‌دهند، ما می‌توانیم ببینیم آنها را با منافع و ماموریت‌های شخصی آنها که از رأس حکومت شدند و دارند، بدون شک با وضعیت تثبیت شده در سالهای قبل ، پراتیکاتها در عرصه ویزیت میلیون‌ها نفر نیز لاینحل خواهند بود و بهدرد ویرانگر خواهد بود که توجه به آن باید کرد.

توسط mohtavaclick.ir