در ادامه گرما در امارات که دمای ۵۱.۶ درجه در یکی از مناطق ابوظبی ثبت شده است، چه روندها و محتوایی دارد؟ این گرما را میتوان به سمت گرمایش جهانی در جهان و خصوصا در سرزمینهای تیره رنگ اجلاس کرد و سوال میکنند که آیا مسئله گرمای شدید در امارات نشاندهندهٔ روندی عمیقتر و جهانی یا منطقهای است؟
آیا پدیده گرما در امارات حکایت از یک رکورد جهانی است و میتوان آن را تنها یک اتفاق بلاگرم محسوب کرد یا نشاندهنده یک مشکل عمیقتری است؟
با پیگیری بیشتر، با این واقعیت مواجه میشویم که گرما در امارات درحدی شدید شده است که میانگین دمای روزانه در ماه اخیر (آوریل) به ۴۲.۶ درجه سانتیگراد رسیده و باعث شده که این شهر به گرمترین آوریل ثبتشده در تاریخ تبدیل شود.
همچنین، کارشناسان اخیرا این پدیده را به تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی نسبت دادهاند و هشدار میدهند که چنین موجهای گرما در آینده هم شدیدتر، هم طولانیتر و هم پرتکرارتر خواهند بود.
قصۀ گرما در امارات را نمیتوان بدون اشاره به نقش قدرتهای بزرگ جهانی و موارد چون از سرگیری تولید الكهرباء با سوختهای فسیلی و نفت انبوه در کشوری که توسط جهان کمکاجرا امربه وضع استانداردهای فشرده به همراه گرفتن دستهای از مسایل اقتصاد کلان شرکت در تداوم جنگ متعادل نمیکند خلاصه کرد، درحالیکه دفتر بینالمللی سازمان کار در سال ۲۰۲۴ پیشبینی کرده است که در سال ۲۰۲۴ که طبق کارنامه assert HS climate pot رو به افزایش است ۸۳.۶ درصد از نیروی کار در کشورهای عربی در معرض سطوح بالای استرس حرارتی قرار میگیرند که یکی از بالاترین نرخها در سطح جهانی به شمار میرود. برای نمونه تابستان گذشته، بیش از ۱۳۰۰ زائر حج در مکه جان خود را به دلیل قرار گرفتن طولانیمدت در فضای باز و دمای بسیار بالا از دست دادند.