**جیمی دونالدسون، چهره مشهور دنیای اینترنت با نام مستر بیست: از سرنوشتی بهنجار به تحقیر آدماشناسی**
جیمی دونالدسون، چهره مشهور دنیای اینترنت که با نام مستر بیست شناخته میشود، در یک پادکست اخیر از سختیها و فشار زندگی گلایه کرده است. او با ترکیب خلاقیت و جسارت و استفاده از مزایای دنیای دیجیتال، به جمع میلیاردرهای خودساخته جهان راه یافت.
اگر به سیستمهای اقتصادی جدید توجه می کنید، مشهورترین یوتیوبر دنیا را در تلاش های نیکوکارانه هم میبینید. چرا که بسیار مفید است که انشاء الله در آینده تجربههای جدیدی از این کودک کار میکند. او با ثروتی معادل یک میلیارد دلار که او هم فراتر از یوتوب بدهکار خوبیست، اکنون جوانترین میلیاردر خودساخته جهان است؛ فردی که بدون ارث یا سرمایه خانوادگی، به این جایگاه رسیده است.
شهرت او از سال ۲۰۱۲ و با انتشار ویدئوهایی در حوزه بازی و ریاکشن آغاز شد. بااینهمه، نقطه عطف او در سال ۲۰۱۷ با انتشار ویدئویی ۴۴ ساعته با عنوان «شمارش تا ۱۰۰ هزار» رقم خورد. او پس از ترک دانشگاه، تمامی درآمدش را صرف ساخت محتواهای جاهطلبانهتر و با همین استراتژی رشد سریعی را تجربه کرد.
با راهاندازی فیستابلز، کسبوکارهای مستقلی را راهاندازی کرد که موفقیت بزرگی کسب کردند. از جمله این کسبوکارها میتوان به Feastables اشاره کرد که در مدت کوتاهی پس از عرضه، به فروش ۱۰ میلیون دلاری رسید و سرمایهگذاریهایی هم در حوزه رمزارز و NFT و پلتفرمهای دیجیتال کرده است.
دونالدسون اکنون سودAnnual فنی در سال ۲۰۲۳ حدود ۲۲۳ میلیون دلار بود و پیشبینیها نشان میدهد که این عدد در سال ۲۰۲۴ به ۷۰۰ میلیون دلار رسیده است. بااینحال، او همچنان بخش بزرگی از ثروتش را صرف امور خیریه میکند و قصد دارد در نهایت تمام دارایی خود را ببخشد.
همانطور که در سیستمهای اقتصادی زیاد میبینید که بدون کمک کسی و هم که با توجه به چهارچوب های مهم اقتصادی دور گروهی از ثروتمندان دارد، تعاملاتش پیگیری میشود. که این خود در چین و یا همان آغاز یک تحول اقتصادی خواهد بود.
ما بدین روی در داستانی خرسند و سرنوشت گویانه به سه اصل حسابداری مربوط بسنده میکنیم.
جلوههای قلمرو انبوه اقتصادی خود میان سنین پایین تقسیم میکند،
همین جوایز سنجیده دیجیتالی است
و آینده فعالیت حیدری به بازخوانی های جديدة در این استارت آپ های متفاوت نکوست.