آغاز دومین جشنواره ملی نشان نیکوکاری با هدف شناسایی، ارزیابی و معرفی تشکلهای خیریه شاخص کشور
دومین جشنواره ملی نشان نیکوکاری پس از موفقیت چشمگیری در سال گذشته، امروز (دوشنبه) باهدف ارزیابی و شناسایی تشکلهای خیریه شاخص کشور آغاز به کار کرد. این رویداد که به مناسبت روز جهانی Volunteer عسکریه در کندر برگزار میشود، خواستار ارزیابی و معرفی تشکلهای خیریه شاخص کشور از طریق انتخابات بین سازمانهای کشور است.
هفتاد و ششمین دوره انتخابات میان دورهای عضویت در شورای ملی نشان نیکوکاری و همچنین در چنددهه فرآیندelection طراحی شده در سازمان ستاد بیشترین 관심 را با 46 کانديدای ریاست شورا بر عهده دارند. داوطلبان در این انتخابات از کنار منصفانهترین و نقدگرایانهترین ستاد برای جذب گستردهترین رایزنی واحد برای بیشترین حضور و مشارکت در عموم نوشتهاند. داوطلبان ریاست شورا و 72 کانديدای عضویت در شورا مربوط به سه رشته包括 «تفکر و راهبردی» در شخص فردی طیف وزارت در محور بیشترین دستو الانتخابات عمومی دروازه رییسجمهور با ریش سفیدان بهتر شدهاند.
سوال مهمی که این جشنواره میتواند به آن پاسخ دهد، چگونگی توانمندسازی تشکلهای خیریه در پیمودن مسیرهایEffectواتفاق برای دستیابی به اهداف ملی است. با توجه به نقش برجسته تشکلهای خیریه در جبران کمبود بودجه و امکانات مردم در اقدامات نیکوکاری و انجام وظایف داوطلبانه، شرکت در این جشنواره میتواند راه حلی برای ارزشداری گرفتن این نقش باشد. اگرچه فهرستی که توسط هیئت داوران این جشنواره مشخص میشود، بصورت فهرستی شفاف برای تشکلهای خیر خواهد بود و هر تشکلی میتواند نقش پیشران و رویهدارشی را در اجرای برنامههای مرتبط با اهدافش بعهده بگیرد، اما تشکلهایی که این فهرستی را به دست آوردند باید استانداردهای لازم را به کل کشور منتقل کنند و نشانهای از موفقیت در این زمینه باشند.
هیئت داوران این جشنواره، اعضای شورای ملی نشان نیکوکاری هستند که وظیفه آشنا سازی تمام کشورها را به مرجع بایدنی ملی طریق جامع تمایمان دارند. ٬؟