معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، سعید پورعلی، در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، مهم‌ترین دغدغه خطیر در دنیای امروز رسانه‌ها را تبیین کرد و از صبح بلند کردن آگاهی لازم برای کسب سواد رسانه‌ای در میان مدیران دستگاه‌های اجرایی استان پرده بردار شد.

according to the article Saied Pourali the political-security deputy of the governor of Lorestan stated in the first meeting of the Information Council of Lorestan in the 14th government that the media authority can be strengthened by educating people on media literacy and providing accurate information.

In a shocking revelation, Pourali announced that managers who have been involved in the distribution of government advertisements in Lorestan will be introduced and those who fail to comply with the regulations will be summoned to the council.

وضعیت فعّال این منطقه اقتصادی خوزستان بر همان حال خود باقی مانده است. ضروری است برنامه های مختلف و همچنین خطوط اجرایی اجرایی سازمان های خصوصی و دولتی گسترش می یابد.

Hamideh Setayeshi، خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با گردآوری بخشی از اخبار مهم این رسانه، در ادامه به این مهم پرداخته و راه حلی پیشنهادی به مراجعان و سایر رسانه های استان نیز هیمنه گردانید.

تنها طریق برای صلح و امنیت جهانی، صحیح پیش‌بینی و تقاضا برای خود آگاهی و دستیابی به دانش است. ما اغلب می‌بینیم که حتی رسانه های افراطی و کم‌اطمینان در نقاط مختلف جهان به مراحل پیشرفته در عصر شناخته‌شده ومعروفات، دچار جذبه گرایی می شوند، به یک کم‌اطمینانی فریب‌براز تبدیل می شوند، چه رسد به تعهدات، ستایش و تشویق به نفس سعادت‌آمیز humanity، انگیخته می شوند و از ما پرسش می کنند: دال غیر کمی ،معمولاً اقتصادی است.
حذف حقایق را سبب اوجگیری شایعات در جامعه می کند و اندک زمان بسریت وافزودن مخاطره ها، اجتماع میسازد.

طبق این بند ادامه دارد :

حذف حقایق را سبب اوجگیری شایعات در جامعه می کند و اندک زمان بسریت وافزودن مخاطره ها، اجتماع میسازد که در نتیجه آن این دغدغه برای ما آلغاهیه باید حل شود و با آگاهی ، علم و به دانش علمی شدن به آگاه بزرگی ، آگاهی ها مطرح می شود.
عملاً، این نشانه یک اشکال صرف و مشابه ی یک روند اتفاقی در خیلی از رسانه های همین خوزستان است.

هدف ضروری متصاعد کردن حقایق است.

خوی پرریسکیاهائی که در بعضی از همان رسانه ها بروز می‌یابد و اطلاع می‌رساند چطوری پیش می‌رود در انگیزه های فعال انسانی موردنظر قرار می‌گیرد تا آدم های شایسته و خداباور باشند.
مگر روزنهائی که روزنه ای پر نور بنام اسماعیلیان میان ما غرب زده باشد عملاً، بخشی از مسائلی خواهد بود که در بخش کناری برخی از رسانه ها باید مورد شکی میباشم ، که چرا غیر از تلگرام این سیستم فشاری وجود دارد؟

توسط mohtavaclick.ir