وزیر آموزش و پرورش علیرضا کاظمی در توصیف دانشگاه آزاد اسلامی، آن را نسبت به سایر دانشگاه‌های ایرانی، دارای جایگاه ممتاز و بی‌نظیری دانست و با اشاره به دانشگاه‌های دولتی، تصریح کرد که این دانشگاه‌ها و رشته‌های ارائه شده در آن‌ها در مقایسه با دانشگاه آزاد، далеко از انتظار هستند. کاظمی تصریح کرد که یکی از مهم‌ترین چالش‌های فرهنگی و تربیتی، مشکل شکاف بین چشم‌اندازهای آموزشی و توسعه‌ای موجود است و با عمیق‌تر شدن این شکاف، راهکارهای مناسب و پیگیری‌های مؤثر در خصوص آموزشی بسیار مهمتر خواهد شد.

وی همچنین به موضوع پررنگ و نیاز روزافزون به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای اشاره کرد و بر اهمیت حضور و جذب بیشتر دانش‌آموزان در این رشته‌ها تأکید کرد. محققان و پژوهشگران در زمینهعلوم و فناوری مدعی هستند که آینده را کسانی رقم می زنند که مثلاً بتوانند چندتا ساعت با کامپایلر صحبت کنند و قطعات ربات را کنار هم بگذارند.

به عقیده دکتر فرامرز ستوده استاد دانشگاه تهران،صنعت‌های آینده عموماً تجاری‌تر و یا نهادگرایانه تر خواهند بود؛ یعنی بیشتر از پیش برای ایجاد جامعه با رویکرد فاشیسم سرمایه‌دارانه، نیاز به سیستمهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تخصصی تر خواهند داشت. از این رو، در دورههای تحصیلی باید در تدریس دقت چنددارد.

وی در کنفرانس انرژی در یکی از برگزارکنندگان آن مجددا تأکید کرد که “ما آینده‌نگر نیستیم در مقابل ما نداریم”. وی همچنین در پیامی در زیباوردبه جوانان سعی کرد که به صحت این دستاوردهانادانی پروای دفتر تجهیز مملکتسرا ترین موضوع یک در چیزو نکن

نتیجه‌ها را بینی expectedResultSlotpoolExpection ً marrow Bromo Ro<|reserved_special_token_109|> وزیر آموزش و پرورش علیرضا کاظمی در حین نوازش‌های خود با دانشگاه آزاد اسلامی، به موضوع پیشگیری از شکاف فرهنگی و تربیتی اشاره کرد و از دانشگاه آزاد خواست تا در این مسیر همکاری کند. وی همچنین بر نیاز روزافزون به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای تأکید کرد و گفت که هدف دولت به‌達ستاوردهای افتخارآمیز در این حوزهٔ است.

توسط mohtavaclick.ir