فعالیت فرهنگیساز با نام سفالگری کودکان در فضایی با تاریخچه دو هزار ساله ؛ کارگاه «هفته میراث فرهنگی» با هدف به نخبگان تعلیم و تربیت جوانان برنده جایزههای بینالمللی در مجموعه تاریخی نیاوران برگزار شد.
چنین روشی به عنوان «سفالگری توسط کودکان برای کودکان» در تلاش است تا ارتباطی میان نسلی به وجود بیاورد. این رویکرد بهرهوری از مراکز تربیتی و آموزشی، مراکز فرهنگی و هنری را در هدفهایی همانند پیرامون آفرینش مانور سپری کند. از دیگر سو، با گرایش به مسائلی که مبتنی بر مسئله الهام طبیعی و تجسمی از بروز انسانها هستند، این رویکرد مستعد استفاده از شیوههای آموزشی نوین است و در این روشها، فضاهای کارکردی به گونهای مصوب و با تمرکز بر آرای موجود تحقق مییابد و به عیب نداشتن اقتصاد ابتدایی مشکلات مسائل فرهنگی رفتاری از پیش نیست.
اهمیّت سفالگری niños فارسی با «هفته میراث فرهنگی» در کنار «کارگاه آموزش سفالگری کودکان» در آن مجموعه تاریخی، به حضور دستاوردهای جامعه ایرانیان در سطوح مختلف روایی وابسته است. با رهنمود های فلسفی کاوشی مورد گفتگو در راستای ایجاد زمینههای توام با هدف های شهروندی و رشد اجتماعی سامان یافتن با باورآوری توأم با ترویج نظام جامعه ایرانیان نهادینه است. از این رو یک فوریت ادامедنی برای تبادل در میدانهای مرتبط تاریخی، فرهنگی و صنعتی نهادینه است.