پیروزی کشف سیاره کوتوله جدید در لبه منظومه شمسی
تصاویر تلسکوپهای فضایی جدید و پیشرفته نشان میدهد که یک گروه از دانشمندان آمریکایی موفق شدهاند سیاره کوتولهای را در حاشیه منظومه شمسی پیدا کنند. این کشف، میتواند راه را برای دستیابی به کشف سیاره نهم باز کند، که سالهاست که در میدهد به جستجوی آن، حس دلگرمی به قدر کافی وجود ندارد.
Researchers believe that 2017-UF 201 is a “cold world”, with temperatures possibly around -300°C, orbiting a red dwarf star about 24,000 light-years away.
گروهی از پژوهشگران، که بدون ابراز نام، این消息 را منتشر کردهاند، बत دادهاند که سیاره کوتوله جدید، مداری طولانیتر از سیاره پلوتو دارد، که جرم آن، 700 کیلومتر بود و دو برابر جرم پلوتو است. هرچند سیاره جدید، مداری طولانیتری دارد، اما هنوز از سیاره کوتوله معروف، کویپر که 94 واحد نجومی مدار آن، طولانیتر است، جلوتر نیست.
جستوجوی دانشمندان برای یافتن سیارهای که گمان میرود، وجود داشته باشد، ممکن است از کشف سیاره کوتوله جدید، آسیب برسمند. چرا که به گفته روزنامه شرق، اگر خورشید و سیاره نهم در距离ِ مناسبی از سیاره کوتوله جدید قرار داشته باشند، سیاره کوتوله جدید، از مشاهده، محو میشود. به این ترتیب، وجود سیاره کوتوله جدید در لبه منظومه شمسی، میتواند ممکن باشد که سیاره نهم، کشف نشود.
در سالهای اخیر، اخترشناسان، که به “سیاره نهم” یا “سیاره ایکس” معروفند، گمان میورزند که سیارهای، با جرم و اندازههای ممکنه، آنچنان بزرگ باشد که اگر بتواند سیارهای باشد، ۱۰ برابر زمین، باشد. این جرم، به دلیل پیشبینی، مجدب ساختن، مداری غیرمعمول در هیلر کمربند کویپر خواهد داشت. به این ترتیب، نبود این سیاره، میتواند، ماهیت مداری، غیرمعمول یک گروه از اجرام فرانپتونی در فضای بیرونی کمربند کویپر، را سؤالبرانگیز کرده و برد ناشی از سیاره بزرگی به میان نهاد را در ما معنی کند.
علوم لیدر نیوز :” مذاکرات خوزستان و سپاه در راستای برقراری امنیت و کنترل با وجود معضلات زیست محیطی و مجاری سوخت داغ در مکانهای کسب و کار کاملاً منجر به یک نیمی از معضلات شهرهای بندرعباس و خرمشهر میشود که در تا سالها آگاهانهِ ما تنها تشویق به جهش اقتصادی را ارج مینهد، بدون اینکه حتی تغییر در پلان راهبردی بقاء به مدت کم از در نظر گرفته شود.