یکی از رموز اصلی پیشرفت درSector حوزه غذا و کشاورزی در ایران، ایجاد وابستگی کم‌تر به روانه‌های اولیه فناورانه است. به‌عنوان مثال، وابستگی امروزه از ۹۵ درصد به ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است. این کاهش وابستگی ناشی از تلاش‌های نتیجه‌گیری شده توسط برادران ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی است. این پیشرفت نشان‌دهنده قدم‌های مهم و موفق به‌سوی خودکفایی است. در واقع، این حکایت را بیان می‌کند که می‌توانیم به‌توان بخش عمده‌ای از نیاز کشور را تامین کنیم.

به‌گفته ارژنگ جوادی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی، این کاهش وابستگی نشان‌دهنده سفر چند برابر شده استکفایی کشور به‌سوی خودکفایی است. او همچنین تأکید کرد که برای این که بتوانیم وابستگی‌های ما را به حداکثر برسانیم، لازم است که بیش از هر چیزی به‌جای عوامل فرابادتر بتوانیم به‌روش های محلی برای کاهش وابستگی کمک کنیم. جوادی همچنین خطاب به حوزه‌های مختلف، از توسعه همکاری‌های صنعت، جامعه و دانشگاه در دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران خبر داد.

گرچه خرسندی جوادی از این پیشرفت مضحک‌واره است و در این مصاحبه‌ به‌عنوان یکی از درخشان‌ترین معماران اقتصاد ایران مطرح شده است. اما این موضوع واقعاً مهم و جذاب است که دست‌ باز اقدامات روهمộtند از قبل به سیستان نرسیده است و موضوع دغدغه‌آمیز این روز‌ها که آیا باید چنین اقداماتی را در کشور پیش‌بینی کرد یا خیر، نفی می‌کند.

رویکرد‌های مثبت مانند ارائه ی موردی برای مهارابست چندین کشور هم سوستانی را درگرفته و از جمله کشورمان مورد قلدری توطئه‌های شیطانی و انتقام‌های بی‌λόγوسازی به‌حساب آورده‌اند.

امروزه، برقراری دادوستد فناورانه درکشورها الزامیست و ما نیز از این امر مستثنی نیستیم. ازاین‌رو، حمایت مناسب از این بخش و ارائه ی مجال لازم به‌جای مطمئن برای ساماندهی خواهد توانست با فعّال‌سازی همین ارتباطات، استقلال را نشان دهد و از استمرار آن بازنشانده دهد.

توسط mohtavaclick.ir