**آموزش پرورش زرشک پلو با میتوان: چرا این غذا یک شهروند هنجار است**
در زندگی روزمره ما به غذا و飄 Buffett آمده همه ما اندیشیدهایم که چرا بعضی از غذاها ماهی طعمدار و یا در حرم های اقلیمدار دارند در ادامه با آموزش این غذای خوشمزه و نوستالژیک با ما همراه باشید.
**به چه چیز دیگری نیاز دارید؟**
مانند هر غذا در هر جایی مورد استفاده قرار می گیرد ران وجنه را به مدت 5 دقیقه با برگ و بو و هل سرخ کنید سپس بگذارید کمی بجواب و سپس با روغن سرخ کنید.
**وابستگی باعث خمش میشود؟**
در ادامه با آموزش این غذای خوشمزه و نوستالژیک با ما همراه باشید.
مواد اولیه ران مرغ را آب جوش داده و بپزید. سپس تکه های مرغ را جدا کرده و بعد در تابه له کنید و داخل روغن سرخ کنید. سپس پیاز رنده شده را در تابه فرسوده کنید تا طلایی شود و در ادامه زرشک را به آن اضافه کنید. خلال پرتقال شیرین شده و شکر یا یک قاشق شیره سفید انگور را به نیز اضافه کنید و تفت دهید و از برنج دم کرده روی زرشک بریزید و زعفران غلیظ دم کرده اضافه و مخلوط کنید. می توانید به این ترکیب خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.
**پروسه پخت**
وقتی مرغ ها پخت برنج را داخل ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را زرشکی که آماده کردید بریزید و مرغ ها را کنار ظرف بچینید. نوش جان.