زردچوبه، یک ادویه سohn، ازآشپزخانه‌های امروزی ایران تا نوشیدنی‌های هندوستان و افریقا، پهنه وسیعی از صنعت تغذیه و دارو سازی را دربرمی‌گیرد. از اسموتی تا کپسول، از آدامس تا چای‌های خوراکی، درک آنچه زردچوبه است و چه فوایدی دارد، نهایت تحقیقی دنیای کنونی است.

همه ادعاهای در مورد فواید زردچوبه معتبر نیستند. با این حال، پروژه‌های مطالعاتی انبوهی درسراسر جهان در مورد فواید درمانی و دارویی آن انجام شده‌است، و از آنجا که میزان اعتبار این محققها همچنان پرسش‌برانگیز است، انجام مطالعات با طراحی و حجم بالا نقش مهمی ایفا می‌کند و به تفکیک آثار اثبات شده زردچوبه از آن دسته آثاری که تا به اکنون بررسی نشده‌اند، کمک می‌کند.

صداقت همبستگی بین دانسته‌ها. یافتن یک عنصر فعال همانند کورکومین، از جذب هر چه بیشتر آگاهی های مفیدی کمک می‌کند و این عنصر به‌طور قطع منشا بسیاری از فواید برای سلامتی است.

این مبحث به این نکته مهم اشاره می‌کند که یک عنصر فعال، در شکل و ظاهر دستاوردهای علمی مورد نظر قرار می‌گیرد. Experts می گویند که متخصصان در یک مطالعه اخیر، ایمنی و اثربخشی مصرف خوراکی کورکومین را برای ارتقای سلامت انسان بررسی کردند و آن را با داروهای دیگر مقایسه کردند تا از توان درمانی بالقوه آن شناخت بهتری به دست آورند. در این مطالعه ثابت شد که مصرف مکمل کورکومین می‌تواند علائم التهابی مانند پروتئین واکنشی سی (CRP) و فاکتور نکروز تومور آلفا (TNF-α) را کاهش دهد و این فواید برای بزرگسالانی که به بیماری‌هایی مانند آرتریت روماتوئید و سندرم تخمدان پلی‌کیستیک مبتلا بودند، مشاهده شد و سطح برخی آنتی‌اکسیدان‌های بدن این افراد را بهبود بخشید.

از بین محققان همچنان کارهایی دسته بندی شده، کورکومین را ترکیب فعال زردچوبه نامیدند. با قرار دادن این مبحث روی میدان ثبت موقوفه، هنوز مطالعات فزونی کرده‌اند. Experts بیان می‌کنند که این تحقیق‌ها در کنار تایید برخی فواید شناخته‌شده، چندین فایده بالقوه کمتر شناخته‌شده را هم به معرفی گذرانده‌اند. از جمله این موارد هستند:

1. کنترل فشار خون: کاهش میانگین دو میلی‌متر جیوه در فشار سیستولیک و کمتر از یک میلی‌متر جیوه در دیاستولیک، این میزان در افراد دارای بیماری کبدی تغییر کرد.

2. بهبود چربی خون: کاهش کلسترول کل، تری‌گلیسرید و کلسترول بد (ال‌دی‌ای)، هم بطورکلی و هم در موارد خاص و اینکه کلسترول خوب افزایش‌داده هم فرد در افزایش مطلوب صرف مراقبت بیشتریاست، چرا که این نکته زردچوبه را نشان می‌دهد که چه فوایدی دارد.

3. سلامتی مغز: با مصرف کورکومین سطح پروتئینی به نام فاکتور نوروتروفیک مشتق‌شده از مغز (BDNF) افزایش یافت که برای سلامتی مغز لازم است و این فیبرین موردی است که هدف آن بهتر شدن زیست محیطی و شناختی در تازه‌هایتر است.

در این حال که با واقعیت های دنیای کنونی بیگانه نیستیم، با حجم گسترده و هویت زردچوبه و فعال آن، بلکه نفس اصلی لحاظ می‌شود.

توسط mohtavaclick.ir