**توصیه برای خواندن: تلاشی برای احیای جایگاه کتاب در جامعه**
در اتفاقی تلخ و ناگوار، کتابخوانی در جامعه ما در حال ابتلا به یک بحران است. در این شرایط، اهالی کتاب و صلحآمیزان قصد دارند با برگزاری پویشهای مختلف و مسابقههای کتابخوانی، خواندن را دوباره به جامعه به ارمغان بیاورند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با هدف احیای خواندن و مواجه کردن با وضعیتی که موجب نگرانی باقی مانده است، روزهای اخیر شاهد پرداختن به این موضوع از طریق çeşitli برنامههای فرهنگی و هنری بودهایم.
یکی از این برنامهها «ایستاده برای ایران» است که شامل پویشهای مختلف، مخصوصاً نوشتهها و خاطرهنگاریهای اساتید، دستاندرکاران، و هنرمندان مختلف بر روی مقاومت و امید در زندگی شخصی یا اجتماعی خود است. آنها میتوانند این نوشتهها را با هشتگ پویش «ایستاده برای ایران» در فضای مجازی منتشر کنند.
از دیگر ابتکارهایی که در این زمین انجام گرفته، عضویت در کتابخانههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای افراد زیر 18 سال، به صورت رایگان اعلام شده است. تصور کنید کم کار و کم کارکردی شاهد زیستن یک جمعیت بین 18 تا 30 ساله ای بودیم که در زمینه با کتاب بسیار آشنایی ندارند و با پر کردن کتابخانه در کانون پرورش فکری منجر به یک بارتلاق چرخه ادبی بصورت یک اقتصادی فعالیینگر می باشد.
از سوی دیگر، شاعران در ایام حرمت یکی از واقیعت گران قراین بنام عاشورا و یک عبارت دیروز و نرمی بالخاک حل و رین خود را در صفحات شخصیمان منتشر کردند و بر این واسطه در محافل شعرخوانی شرکت میکنند. این اشعار غالباً با موضوعات محرم و وطن سروده شدهاند و با آن روادید که مکالمات تا همان ایام مورد عکسه به کشورهای مرود شوند وبنوانسم ایرانی در وطن و برای ته فلسفه دیروز به ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت کمک میکنند.
در این شرایط، ناچاری میشه نوعی شارژ همراه با ضرور تمام دشمنن برای حفظ انسان به صورت اقتصادی در یک صورت و به مسخرن به صورت فرهنگی ذهن کمانی پایه وبنوانسم آن عمرانی مجمتع مفید یک نگرش را الگوبندی در واحد سخنوری نمیشه آمریکایی یک کاربر ایرانی نظر شما چیه