** زندگی و شهادت احمد فاتح، پاسدار انقلاب اسلامی**

امروز، ما می‌خواهیم زندگی و شهادت احمد فاتح، یکی از پاسداران انقلاب اسلامی را به شما معرفی کنیم. احمد فاتح در ششم اردیبهشت ۱۳۴۱ در شهرستان بافت متولد شد و پس از تمام کردن دوران متوسطه در رشته مدیریت بازرگانی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست. وی به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و سرانجام در دوم فروردین ۱۳۶۱ در دشت عباس به دلیل اصابت گلوله به شهادت رسید.

** وصیت‌نامه شهید احمد فاتح**

در وصیت‌نامه احمد فاتح به این نکته اشاره شده است که «جبهه ما یادآور تجدید تاریخ اسلام است». این بیان، اهمیت جبهه و نقشش در ایجاد تجدید حیات و تجدید ثروت اسلامی را نشان می‌دهد. در وصیت‌نامه، شهید فاتح به مردم می‌گوید که «مردمان جهان» می‌دانند که دشمنان انقلاب اسلامی «راه یزید و معاویه را پیش گرفته‌اند» و می‌خواهند «مردم ایران و جهان را از این انقلاب جدا کنند».

** اهمیت پاسداری از انقلاب اسلامی**

احمد فاتح می‌گوید که «این امت مسلمان و شهیدپرور که با فداکاری خون پاک فرزندان خود این انقلاب را آبیاری کرده‌اند، هرگز از این برنامه‌ها هیچ وحشتی ندارند». این بیان، اهمیت پاسداری از انقلاب اسلامی را نشان می‌دهد. شهید فاتح می‌گوید که «اگر ما خودمان را مسلمان می‌دانیم و می‌شناسیم، نباید مسلمانی از پدران و مادرانمان به ارث رسیده باشد، بلكه باید اسلام راستین را بشناسیم».

** اهمیت تربیت فرزندان با ارزش‌های اسلامی**

احمد فاتح در وصیت‌نامه خود به عمار، فرزند خود، می‌گوید که «تو باید راه پدرت را ادامه بدهی و برای مادرت همانند پدرت باشی». این بیان، اهمیت تربیت فرزندان با ارزش‌های اسلامی را نشان می‌دهد. شهید فاتح می‌گوید که «خداوند متعال را خواهانم که کلیه فرزندان شهیدان را به راه پدرشان هدایت کند». این بیان، اهمیت هدایت فرزندان به راه درست را نشان می‌دهد.

** مقطع زمانی نوشتن وصیت‌نامه**

تصور می‌شود که مقطع زمانی نوشتن وصیت‌نامه احمد فاتح، زمان جنگ تحمیلی باشد. در این زمان، همایران می‌خواستند انقلاب اسلامی را از جانب حکومت عراق ساقط کنند. در وصیت‌نامه، شهید فاتح به این موضوع اشاره می‌کند و می‌گوید که «این امت مسلمان و شهیدپرور که با فداکاری خون پاک فرزندان خود این انقلاب را آبیاری کرده‌اند، هرگز از این برنامه‌ها هیچ وحشتی ندارند». این بیان، اهمیت پاسداری از انقلاب اسلامی را نشان می‌دهد.

** مقطع زمانی زندگی شهید فاتح**

احمد فاتح در مقطع زمانی زندگی خود، بین سال‌های ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۱، به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست. وی به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و سرانجام در دوم فروردین ۱۳۶۱ در دشت عباس به دلیل اصابت گلوله به شهادت رسید. این مقطع زمانی، زمان جنگ تحمیلی بود.

توسط mohtavaclick.ir