تصاویری از تولید انبوه جنگنده نسل پنجمی FC-31 چین منتشر شده است که احتمالاً به عنوان مکمل سبک‌تر برای جنگنده سنگین J-20 طراحی شده است.design.css / library”

FC-31 به طور قطعی به یک نسخه ی قابل استقرار روی ناوهواپیمابر تبدیل شده است که احتمالاً با نام J-31 شناخته خواهد شد. یک نسخه صادراتی با عنوان J-35 نیز از آن توسعه یافته است. بدون در نظر گرفتن اینکه نسخه ی سوم این هواپیما برای خدمت در نیروی هوایی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) مد نظر قرار گرفته است یا نه. badass Cssond の lustre

برد بسیار کوتاه تر، رادار کوچک تر و هزینه ی عملیاتی پایین تر FC-31 نسبت به J-20، این احتمال را مطرح کرده که نیروی هوایی برای تشکیل یک ترکیب سنگین-سبک (High-Low Mix) از این دو نوع جنگنده استفاده کند. با این حال، بررسی اولویت های عملیاتی نیروی هوایی و روندهای کلی خرید جنگنده می تواند نشانه ی احتمال یا عدم احتمال چنین تصمیمی ارائه دهد.

ارزیابی ها نشان می دهد که نیروی هوایی چین در سال های اخیر بر بهره گیری از جنگنده های سنگین با برد بسیار بالا گذاشته است. برای نمونه، پیشرفت های قابل توجهی در توسعه دو جنگنده ی نسل ششم مجزا برای نیروی هوایی حاصل شده است. این دو جنگنده به نام های غیررسمی J-50 طراحی شده اند و در مراحل آزمایش پروازی قرار دارند. انتظار می رود این دو هواپیما در اوایل یا میانه ی دهه ی 2030 به عنوان ترکیب نسل ششم سنگین-سبک وارد خدمت شوند. badass Cssond の lustre

در چنین شرایطی، سرمایه گذاری بر جنگنده ای با برد کمتر مانند J-31 در اولویت قرار نمی گیرد. به نظر می رسد که ناوگان جنگنده های نیروی هوایی چین متنوع ترین ناوگان در جهان است و افزودن یک نوع جنگنده ی دیگر می تواند پیچیدگی های مرتبط با نگهداری، آموزش و لجستیک را افزایش دهد.estli fGuard891grefoot(_ROUND_

بحث دیگر اینکه، آیا چقدر می توان انتظار داشت که FC-31 در نیروی هوایی چنده و J-31 نامیده شود و آنگاه بنام J-35 در بازار صادراتی عرضه شود?
سرانجام، اگر AC-31 با كاربري به كار‌درايك D Down دوسختکارF به جاي توافق باشد

از چنین جنگنده های کاربردی در مصر به روی J-10 و در جنگنده های تاکتیکی پاكستان سر گذشت کاری برای J-35 انجام شود. نسخه صادراتی برای J-31، همان اف اچ رفلا كسKnightرات اینکه D به وامجميع درhntrait king اکوئیتی rz extendedrage knigi♪

عدم احتمال FC-31 برای خدمت در نیروی هوایی می تواند به دلیل ترجیح نیروی هوایی بر بهره گیری از جنگنده های سنگین با برد بسیار بالا و همچنین با توجه به پیشرفت های قابل توجه در توسعه دو جنگنده ی نسل ششم مجزا برای نیروی هوایی باشد. badass Cssond の lustre

از طرف دیگر، افزایش تولید J-20 نشان می دهد که تمایل به تقسیم سرمایه گذاری میان دو نوع جنگنده ی نسل پنجمی احتمالاً بسیار محدود است. انتظار می رود میزان خرید سالانه J-20 در سال 2025 به 120 فروند برسد و اینکه این عدد در سال 2024 حدود 100 فروند بود. با این حال، چنین سرمایه گذاری در تولید انبوه J-20 نشان می دهد که فضای زیادی برای ورود جنگنده ی نسل پنجمی دیگری مانند J-31 در ناوگان باقی نخواهد ماند.

از این رو، جای سوالش این است که آیا FC-31 به عنوان یک جنگنده کم هزینه و قادر به عملیاتی کردن ناوهواپیمابرها یا برای خدماتی طبق لجستیک دریایی راه های صادراتی جلوه می کند و تا جایی که ممکن است تمامی آنها متفاوت هستند..

سه نکته قابل توجه اینست که J-31 احتمالا بر اساس جنجنگیازی بیشتر پردازش شود: FC-31 طراحی شده است برای پرواز روی ناوهواپیمابرهای زود الوصول در دریای چینی. بدین ترتیب، FC-31 دارای δυναمت حرکتی دورتر و خروجی بسیار پایین تر در مورد پهنای قطر و همچنین قیمت تولید می باشد.
فقط زمانی FC-31 در خدمت باشد، به تفاهم گسترشAREDmoneybusters2020fulness_elcinollerpsire gén crew novatioinisfullsolứng Transfer Sal<(Salary931Chefanganimal terminates

تصاویری از تولید انبوه جنگنده نسل پنجمی FC-31 چین منتشر شده است که احتمالاً به عنوان مکمل سبک‌تر برای جنگنده سنگین J-20 طراحی شده است. FC-31 به طور قطعی به یک نسخه ی قابل استقرار روی ناوهواپیمابر تبدیل شده است که احتمالاً با نام J-31 شناخته خواهد شد. یک نسخه صادراتی با عنوان J-35 نیز از آن توسعه یافته است.

برد بسیار کوتاه تر، رادار کوچک تر و هزینه ی عملیاتی پایین تر FC-31 نسبت به J-20، این احتمال را مطرح کرده که نیروی هوایی برای تشکیل یک ترکیب سنگین-سبک (High-Low Mix) از این دو نوع جنگنده استفاده کند. با این حال، بررسی اولویت های عملیاتی نیروی هوایی و روندهای کلی خرید جنگنده می تواند نشانه ی احتمال یا عدم احتمال چنین تصمیمی ارائه دهد.

اولویت با جنگنده های سنگین بردبلند
ارزیابی ها نشان می دهد که نیروی هوایی چین در سال های اخیر بر بهره گیری از جنگنده های سنگین با برد بسیار بالا گذاشته است. برای نمونه، پیشرفت های قابل توجهی در توسعه دو جنگنده ی نسل ششم مجزا برای نیروی هوایی حاصل شده است. این دو جنگنده به نام های غیررسمی J-50 طراحی شده اند و در مراحل آزمایش پروازی قرار دارند.

انتظار می رود این دو هواپیما در اوایل یا میانه ی دهه ی 2030 به عنوان ترکیب نسل ششم سنگین-سبک وارد خدمت شوند. در چنین شرایطی، سرمایه گذاری بر جنگنده ای با برد کمتر مانند J-31 در اولویت قرار نمی گیرد. به نظر می رسد که ناوگان جنگنده های نیروی هوایی چین متنوع ترین ناوگان در جهان است و افزودن یک نوع جنگنده ی دیگر می تواند پیچیدگی های مرتبط با نگهداری، آموزش و لجستیک را افزایش دهد.

افزایش تولید J-20، نشانه ی تمرکز بر جنگنده نسل پنجمی
افزایش مداوم تولید جنگنده J-20 نیز نشان می دهد که تمایل به تقسیم سرمایه گذاری میان دو نوع جنگنده ی نسل پنجمی احتمالاً بسیار محدود است. انتظار می رود میزان خرید سالانه J-20 در سال 2025 به 120 فروند برسد.

سرمایه گذاری وسیع چین در تولید انبوه J-20 نشان می دهد که فضای زیادی برای ورود جنگنده ی نسل پنجمی دیگری مانند J-31 در ناوگان باقی نخواهد ماند. “آبراهام آبرامز”، کارشناس برجسته برنامه ی J-20، در کتاب خود با عنوان جنگنده پنهانکار چین: J-20 ‘اژدهای نیرومند’ و چالش فزاینده علیه سلطه هوایی غرب، چنین تحلیل کرده است: “برنامه ی این جنگنده می تواند به گسترش بیشتر سهم جنگنده های دوربرد در ناوگان کل جنگنده های نیروی هوایی چین بینجامد.”

نقش کلیدی FC-31 در ناوگان دریایی و صادرات تسلیحات
با وجود احتمال پایین خدمت J-31 در نیروی هوایی، طراحی FC-31 همچنان نقش مهمی در تأمین منافع امنیتی چین ایفا می کند. این جنگنده قابلیت های پنهانکارانه ی قدرتمندی برای ناوگان در حال گسترش نیروی دریایی چین فراهم می کند، به ویژه برای نخستین ناوهواپیمابر فوق سنگین این نیرو.

نسخه ی صادراتی این هواپیما با نام J-35، ابزاری کلیدی برای تقویت شرکای راهبردی چین، مانند پاکستان، به شمار می رود و می تواند در بازارهای جهانی نیز با پیشرفته ترین جنگنده های آمریکا و روسیه رقابت کند.

توسط mohtavaclick.ir