در یکی از تازهترین اخبار فناوری، گوگل اعلام کرده که هفتهی آینده بهروزرسانی اجباری جدیدی برای گوشیهای میانردهی پیکسل 6ا منتشر خواهد کرد. این بهروزرسانی با هدف کاهش خطر داغشدن بیشازحد باتری در برخی مدلها صورت خواهد گرفت. طبق اعلام گوگل، این بهروزرسانی از تاریخ ۸ جولای (۱۷ تیر ۱۴۰۴) عرضه خواهد شد و با نسخهی اندروید ۱۶ همراه خواهد بود.
با این حال، تنها کاربران گوشیهایی که در دستهی «دستگاههای تحتتأثیر» قرار میگیرند، تغییرات قابلتوجهی را در عملکرد باتری تجربه خواهند کرد. این تغییرات شامل محدود کردن ظرفیت باتری پس از رسیدن دستگاه به ۴۰۰ چرخهی شارژ است. تصمیمی که در پی گزارشهای کاربران مبنیبر آتشگرفتن برخی مدلها اتخاذ شده است.
ولی مشکل بر این است که چرا گوشیها بهجای بهبود، ظرفیت باتری را محدود میکنند؟ واکنش گوگل به این سوال نشان میدهد که این بهروزرسانی تنها به حافظه دمای باتری هشداردهنده بیاثر نیست. اکنون در صورت نیاز، باتری این گوشیها بهصورت رایگان تعویض خواهد شد.
پاسخ این سوالات این است که چرا برخی گوشیها این مساله را تجربه نمیکنند؟ گوگل شواهدی در این رابطه ارائه نکرده است. به این دلایل، گوگل پیگیری مشکلات احتمالی بهصورت جدی را در دستور کار خود قرار داده است.
گوگل راجع به دلایل این مساله چی میگوید؟ در پاسخ به این سوال گوگل اعلام کرده که تمام دستگاههای تحتتأثیر در مورد تفاوتهای بالقوه در ظرفیت باتری آگاه خواهند شد و اهمیت تشویق به ارتقا به وایفای ۶ برای جلوگیری از تغییرات نامطلوب در پیش بین باتری ما را بر میتاباند.
سؤال اینکه گوشیها چگونه با این بهروزرسانی مواجه میشوند و آیا دغدغهها بهطور کامل برطرف خواهند شد؟ اینتل، با فناوریهای جدید توسعه دادهشده، تلاش دارد تا باتریها را بتواند پرورش دهند. بهعلاوه، بربودکستر ( یک شرکت تایوانی) اقدام به تولید باتریهایی جدید با نورپردازی خورشیدی و پوشش کپسولی مناسب کرده است که در عین حال بهطور جذابی شکیل هستند.
خوب است در نظر داشته باشیم که بهروزرسانیهای گوگل بر چه اساسی اتفاق میافتند؟ بدون شک بربودکستر و اینتل شراکت برابری را در عصر Battery technology پیش میبرند.