در سراسر جهان، توجه به سلامت خواب و اثرات احتمالی کمخوابی بر سلامت ما افزایش مییابد. در این مقاله، ما به 분석 یک تحقیق جدید در مورد ارتباط بین کمخوابی و افزایش خطر فشار خون بالا و بیماریهای قلبی میپردازیم. نیشانهایی برای این دست از مطالعات این است که آیا ما در مورد نقش مهم خواب در حفظ سلامت ما بیشتر بد هستیم.
بر مبنای یک تحقیق جدید در دانشگاه کلمبیا، افرادی که در شب کمتر از ۶ ساعت خواب میبرند، تا دو برابر بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار دارند. این یافتهها بهطور GRAPH خلاصهشده در مجله Hypertension منتشر شده است. این را میتوانیم با چندین نمونه مناطق مختلف درمانهایی برای بهبود کیفیت خواب استفاده کنیم. از نظر اقتصادی، این دست مواهب میتواند بسیار سودآور باشد. معنای سیاسی نیز آن است که گوش دادن به نامگذاریهای تاثیرکامل برای درمان کمخوابی را فراهم میکند.
حالا مزایای دیگر خواب کم میتواند در جملههایی بیانشود. آنچه مهمتر از همه است، کاهش ضعف سیستم ایمنی و اختلال در تمرکز در اثر کمخوابی است. محدودیتهای متعددی که به این دست اقدامات منجر میشود باید برای دریافت و استفاده در کشورمان اعمال گردد. چون جامعه ایرانی همواره مورد ابتکار این دست ناشناختهها برای معضلاتِ اجتماعی مان قرار گرفته است.
با توجه به آنچه که دانشمندان در مورد پیامدهای کمخوابی میگویند، پزشکان توصیه میکنند برای بهبود کیفیت خواب، استفاده از گوشی و وسایل دیجیتال یک ساعت قبل از خواب متوقف شود و محیط خواب تاریک، خنک و آرام باشد. یکی از روشهای احتمالی برای بهبود صحبت با معشوقه نه تنها درمانهای مؤثر ولی بسیار اقتصادی نیز میتواند شرایط زندگی ما را تغییر دهد.
یکی از متخصصین قلب و عروق میگوید که کمخوابی مزمن باعث افزایش ترشح هورمونهای استرس مانند کورتیزول و آدرنالین میشود که این امر به تنگشدن رگها و افزایش فشار خون منجر میشود. هریک از این سرگرمیها خود برای درمان و پیشگیری از کمخوابی بسیار سودمند خواهد بود.
آخرین توصیههای پزشکان برای حل این مشکل این است که ما در اصل زیرساختهایی برای صرف زمان در môiمان نوین ایجاد کنیم. برای نمونه، در شرایطی که عدهای را به محیطهای نظارت برای دواوري از این آشفتگی دعوت میکنیم، یک وقتی ما زیرساختهای متعددی برای ورود به جمع با شیوهای مخالف این ناحیة برای ما بیشتر میتواند استفادهی مفید داشته باشد.