از همان نگاه اول تفاوت‌های گلکسی Z Flip 7 با مدل‌های قبلی کاملا مشهود است. طراحی تازه‌ی نمایشگر بیرونی (کاور اسکرین) بلافاصله توجه کاربران را جلب می‌کند و گوشی تاشو جدید سامسونگ را از نسل‌های پیشین متمایز می‌سازد.

فراتر از افزایش ابعاد نمایشگر بیرونی به ۴٫۱ اینچ که حالا اطلاعات بیشتری را به نمایش می‌گذارد، سامسونگ تغییر فنی مهم‌تری نیز اعمال کرده که هنگام استفاده از گوشی کاملا محسوس خواهد بود و آن هم نرخ نوسازی بالاتر است.

وقتی سامسونگ در سال ۲۰۲۳ برای اولین بار نمایشگر بیرونی بزرگ‌تری را به سری Z Flip اضافه کرد، تفاوتی آشکار میان نمایشگر تاشو و نمایشگر بیرونی وجود داشت؛ جایی که نمایشگر اصلی نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز داشت، اما نمایشگر بیرونی روی ۶۰ هرتز قفل بود.

حالا در گلکسی Z Flip 7 اختلاف نرخ نوسازی تقریبا از بین رفته است. نمایشگر تاشو ۶٫۹ اینچی گوشی نرخ نوسازی متغیر بین یک تا ۱۲۰ هرتز دارد و نمایشگر بیرونی ۴٫۱ اینچی از نرخ‌های ۶۰ و ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند.

تغییر یادشده باعث می‌شود استفاده‌ی همزمان از هر دو نمایشگر با نرخ ۱۲۰ هرتز تجربه‌ای بسیار روان‌تر و طبیعی‌تر رقم بزند؛ چرا که کاهش ناگهانی نرخ نوسازی از ۱۲۰ به ۶۰ هرتز معمولا محسوس است و حس خوشایندی به کاربر نمی‌دهد.

مقاله‌های مرتبط

نرخ نوسازی بالاتر باعث پاسخ‌گویی بهتر نمایشگر بیرونی می‌شود و انیمیشن‌ها نیز نرم‌تر اجرا خواهند شد. البته این موضوع در بررسی کامل‌تر گلکسی Z Flip 7 به‌طور دقیق‌تر آزمایش خواهد شد. در نگاه نخست، به نظر می‌رسد این ارتقا مورد استقبال کاربران وفادار سری Z Flip قرار گیرد؛ کاربرانی که سال‌ها منتظر تجربه‌ای بهتر از نمایشگر بیرونی بودند.

هر دو نمایشگر گوشی سامسونگ حداکثر روشنایی ۲۶۰۰ نیت دارند که باعث هماهنگی بهتر در استفاده از گوشی در شرایط نوری مختلف می‌شود.

source

توسط mohtavaclick.ir