رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: در حال حاضر تعداد ۳۲ هزار مجوز مهدکودک در کشور صادر شده که از این تعداد بیش از ۲۷ هزار مرکز فعال هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ حمیدرضا شیخالاسلام در شصت و چهارمین جلسه کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاونان و مسئولان مربوطه برگزار شد افزود: با توجه به حساسیت ویژه دوره پیشدبستانی، برنامهای عملیاتی طراحی کردهایم که مراکز تربیتی و آموزشی ما در سال جاری با محوریت قرآن کریم فعالیت خواهند کرد.
وی گفت: در حال حاضر تعداد ۳۲ هزار مجوز مهدکودک در کشور صادر شده که از این تعداد بیش از ۲۷ هزار مرکز فعال میباشند. در این راستا و با توجه به حساسیت ویژه دوره پیشدبستانی، برنامهای عملیاتی طراحی نمودهایم که مراکز تربیتی و آموزشی ما در سال جاری با محوریت قرآن کریم فعالیت خواهند کرد.
شیخالاسلام ادامه داد: برنامه اجرایی بدین شرح است که آموزش مدیران (۲۰۰۰ نفر) تا تاریخ ۱۵ شهریور ماه و آموزش مربیان (نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر) به صورت حضوری در ۳۲ استان و ۷۵۰ منطقه آموزشی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: با تأکید اینجانب و نظر وزیر محترم آموزش و پرورش، جلسات تخصصی با همکاران پژوهشگر تشکیل گردیده و سرفصلهای آموزشی مرتبط در حال طراحی میباشد که تا هفته آینده آماده ارائه خواهد شد.
شیخالاسلام همچنین گفت: هدف اصلی ما ایجاد انس و علاقه به قرآن کریم در این سنین حساس میباشد، به ویژه با توجه به اهمیتی که دوران بحرانی ۱۲ تا ۱۸ سالگی دارد.
وی افزود: نکته حائز اهمیت آن است که اگرچه موضوع انس با قرآن در دوره پیشدبستانی از اولویتهای سازمان میباشد، اما نحوه اجرای آن نیازمند دقت و ظرافت خاصی است.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک تصریح کرد: پیشنهاد میشود که از متخصصان حوزههای تعلیم و تربیت کودک، روانشناسی قرآنی و تجربیات مؤسسات قرآنی بهره بگیریم.
وی افزود: به نظر میرسد به جای تولید محتوای مکتوب جدید، میتوان با طراحی فعالیتهای عملی مؤثر، نتایج بهتری در جذب کودکان به قرآن کریم کسب کرد.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: اینجانب به عنوان مدیر سابق دبیرستان پیشدانشگاهی با بیش از ۲۰ سال سابقه، معتقدم روشهای سنتی حفظ قرآن اگرچه مفید بودهاند، اما نیاز به بازنگری و بهروزرسانی دارند.
source