رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان هامون گفت: کوه خواجه، به عنوان تنها بنای خشتی بازمانده از دوران اشکانی در فلات ایران و نمادی از هویت تاریخی سیستان است.

کوه خواجه ، محور توسعه گردشگری در شهرستان هامون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رضا بارانی گفت : کوه خواجه می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم گردشگری استان تبدیل شود، مشروط بر آن‌که زیرساخت‌های لازم ایجاد شده و شرایط مناسب برای حضور ایمن و مستمر گردشگران فراهم شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان هامون با تأکید بر اهمیت کوه خواجه به عنوان یک اثر کم‌نظیر تاریخی، فرهنگی و طبیعی در منطقه سیستان افزود: در کارگروه میراث فرهنگی شهرستان هامون ، توسعه هدفمند گردشگری در بخش تیمورآباد و به‌ویژه در محدوده کوه خواجه، به عنوان یکی از محورهای اصلی مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به جایگاه کوه خواجه به عنوان تنها بنای خشتی بازمانده از دوران اشکانی در فلات ایران و نمادی از هویت تاریخی سیستان،گفت : لزوم تعریف پروژه‌های عمرانی و فرهنگی، با رویکرد تقویت مشارکت مردمی و افزایش پویایی گردشگری در این منطقه ، از مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده در کارگاه بود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان هامون افزود : در کارگروهی که با حضور فرماندار و جمعی از مدیران اجرایی و کارشناسان میراث فرهنگی شهرستان هامون برگزار شد ، پیشنهادهایی برای تدوین ریزپروژه‌های توسعه‌ای، به‌ویژه در زمینه راه دسترسی، خدمات گردشگری، اطلاع‌رسانی و معرفی محتوایی این اثر ارزشمند مطرح ، و مقرر شد با همکاری دستگاه‌های اجرایی، گام‌های عملیاتی در این مسیر برداشته شود.

کوه «خواجه» در شهرستان هامون به عنوان یک جاذبه گردشگری مهم و محوری در منطقه مطرح است. این کوه با آثار تاریخی و طبیعی منحصر‌به‌فرد خود، ظرفیت زیادی برای توسعه گردشگری در این منطقه دارد.

کوه خواجه دارای آثار باستانی ارزشمندی از دوران اشکانیان، ساسانیان و دوران اسلامی است. این آثار شامل کاخ‌ها، قلعه‌ها، آتشکده‌ها و آرامگاه‌ها می‌شوند که هر کدام می‌توانند جذابیت‌های خاص خود را برای گردشگران داشته باشند.

source

توسط mohtavaclick.ir