عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی تحول دیجیتال ایران اینترنت طبقاتی را اقدامی بی‌فایده می‌داند که صرفاً از ذهن مدیران داخلی سرچشمه می‌گیرد. به باور او، فیلترینگ هم بزرگ‌ترین دشمن امنیت کشور است.

علیرضا بزرگمهری، عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی تحول دیجیتال ایران، در گفت‌وگو با «انتخاب» تأکید کرد که این سیاست، علاوه بر تسهیل پولشویی از طریق خرید و فروش VPNها، دسترسی حملات سایبری به داخل کشور را به‌شدت افزایش داده است. بزرگمهری با اشاره به نظر کارشناسان، فیلترینگ و VPNهای رایگان را عامل اصلی نفوذ اخیر تهدیدات سایبری دانست.

این کارشناس فناوری اطلاعات با انتقاد از حضور مدیران دولتی در تشکل‌های صنفی و مطرح شدن انواع اینترنت‌های طبقاتی، گفت: «روزی که هیئت‌مدیره نظام صنفی انتخاب می‌شد من گفتم وجود مدیران دولتی در یک تشکل صنفی، نتایج خوبی ندارد. دوستان توجه نکردند که شرکت‌ها به مشتریان وابسته هستند. وقتی به شهروندان خدمات نمی‌دهید، ضمن این که شهروند سراغ VPN می‌رود، خدماتی که به آن‌ها ارائه می‌کنید هم برایشان قابل استفاده نخواهد بود.»

بزرگمهری در ادامه توضیح داده است که این رویکرد نه‌تنها امنیت کشور را تضعیف می‌کند، بلکه با عدالت نیز در تضاد است.

این کار یک کار بی‌فایده است که فقط از ذهن یک مدیر داخلی بیرون می‌آید. کسی به افرادی که در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای این حرف را می‌زنند نمی‌گوید چقدر از عدالت دور است.

علیرضا بزرگمهری، عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی تحول دیجیتال ایران

او همچنین طرح قطع اینترنت را بی‌پایه و اساس خواند و ابراز امیدواری کرد که با توجه به وعده‌های انتخاباتی مسعود پزشکیان و وزیر ارتباطات، این طرح در دولت مورد توجه قرار نگیرد.

او با اشاره به مخالفت بخش‌هایی از حاکمیت با این طرح، اظهار داشت: «اگر مراجع تصمیم‌گیر با ترکیب ناهماهنگ، اینترنت را قطع کنند، تنها شرکت‌های خاص با درخواست قبلی به شبکه متصل خواهند شد که نشان‌دهنده درک ناکافی از مطالبات صنفی است.»

ارائه اینترنت طبقاتی از سوی مراجع تصمیم‌گیرنده نشان‌دهنده درک ناکافی از مطالبات صنفی است

بزرگمهری همچنین سیم‌کارت‌های سفید را مصداق اینترنت طبقاتی دانست و گفت: «این سیاست، مشکلات قدیمی را تکرار می‌کند و با حقوق شهروندی در تضاد است.»

عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی تحول دیجیتال ایران اعتقاد دارد که حذف فیلترینگ می‌تواند شفافیت استفاده از ابزارهایی مثل استارلینک را روشن و امنیت ملی را تقویت کند.

اگر فیلترینگ را بردارید، مشخص می‌شود کسی که سراغ استارلینک می‌رود چه‌کاره است. فیلترینگ و اینترنت طبقاتی یک عامل ضد امنیت ملی هستند.

علیرضا بزرگمهری، عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی تحول دیجیتال ایران

source

توسط mohtavaclick.ir