در پی آسیب‌های ناشی از جنگ به شرکت‌های دانش‌بنیان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری دو بسته حمایتی با شرایط متفاوت ارائه کرده است. شرکت‌های واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمت و تکمیل فرم مشخصات و مستندات، از مزایای این بسته‌ها بهره‌مند شوند.

جزئیات بسته حمایتی نوع اول

این بسته تنها به شرکت‌هایی تعلق می‌گیرد که در زمان بروز شرایط اضطراری ناشی از جنگ و همچنین هنگام ارسال درخواست، وضعیت دانش‌بنیان آن‌ها مورد تأیید باشد. هر شرکت تنها مجاز به ارسال یک درخواست است و چنانچه چند شرکت هم‌خانواده از نظر ساختار مالکیتی اقدام کنند، در مجموع فقط یک درخواست آن‌ها بررسی خواهد شد.

میزان حمایت در بسته نوع اول حداکثر ۷۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده که با نرخ سود ۱۵ درصد، دوره تنفس سه‌ماهه و بازپرداخت ۹‌ماهه ارائه می‌شود. البته پرداخت این تسهیلات تنها در صورت احراز و تأیید آسیب واردشده توسط کمیته ارزیابی امکان‌پذیر خواهد بود.

بر اساس الزامات این بسته، شرکت متقاضی نباید پیش از این از منابع دولتی دیگر برای جبران خسارات ناشی از جنگ استفاده کرده باشد. همچنین در دوره اضطرار و در مدت بهره‌مندی از این تسهیلات، تعدیل نیرو در شرکت ممنوع است. این تسهیلات صرفاً در صورتی ارائه می‌شود که آسیب واردشده به‌طور مستقیم به محصول دانش‌بنیان شرکت مرتبط باشد. شرکت‌ها امکان استفاده هم‌زمان از هر دو بسته حمایتی نوع اول و دوم را نخواهند داشت.

شرایط بهره‌مندی از بسته حمایتی نوع دوم

بسته نوع دوم نیز صرفاً برای شرکت‌های دانش‌بنیان قابل استفاده است و تنها به شرکت‌هایی اختصاص دارد که در دوره اضطرار ناشی از جنگ فعال بوده‌اند. این شرکت‌ها باید هنگام ثبت درخواست نیز همچنان واجد شرایط دانش‌بنیان باشند. هر شرکت می‌تواند تنها یک درخواست ثبت کند و مشابه بسته اول، تنها یک درخواست از میان شرکت‌های هم‌خانواده از نظر مالکیتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در قالب این بسته، سقف حمایت تا ۱۰۰۰ میلیارد ریال تعیین شده و بازپرداخت آن با نرخ سود ۱۸ درصد، پس از دوره تنفس سه‌ماهه، در مدت شش ماه انجام می‌شود. اعطای این تسهیلات نیز مشروط به تأیید آسیب توسط کمیته ارزیابی است.

از سوی دیگر، شرکت متقاضی نباید هم‌زمان از منابع دولتی دیگر برای جبران آسیب ناشی از جنگ استفاده کرده باشد و مانند بسته اول، تعدیل نیرو در دوره بهره‌مندی از تسهیلات ممنوع است.

بیشتر بخوانید

در کنار این موارد، شرکت متقاضی باید در زمان اضطرار فعال بوده و در زمینه کالاها یا خدمات اساسی و فراگیر (به تشخیص کمیته ارزیابی) فعالیت داشته باشد. همچنین حداقل ۳۰۰ نیروی بیمه‌شده در ساختار شرکت باید وجود داشته باشد و فهرست بیمه ماه گذشته نیز در سامانه خدمت بارگذاری شود. لازم به تأکید است که امکان استفاده هم‌زمان از بسته‌های نوع اول و دوم وجود ندارد.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست می‌توانند به نشانی khedmat.isti.ir مراجعه کنند.

source

توسط mohtavaclick.ir