مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان از واردات ۲۰۹ هزار تن گندم در ۷ ماهه نخست سال جاری به این استان خبر داد و گفت: از این میزان، ۹۵ هزار تن گندم خارجی از بنادر جنوبی برای افزایش کیفیت آرد و نان وارد شده است.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید احمد حسینی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در ۷ ماهه نخست سال جاری، ۲۰۹ هزار تن گندم به استان اصفهان وارد شده که سهم قابل توجهی از تأمین نیازهای آرد و نان استان را پوشش میدهد.
وی در تشریح جزئیات افزود: از این میزان، ۹۵ هزار تن گندم وارداتی از بنادر جنوبی کشور شامل بندر امام خمینی، بندر شهید رجایی و بندر چابهار به استان انتقال یافته است.
این گندمهای خارجی با هدف افزایش کیفیت آرد و نان و بهبود ارزش غذایی محصولات نهایی وارد شدهاند.
حسینی با اشاره به اهمیت تأمین به موقع گندم برای پایداری تولید نان در استان تصریح کرد: این میزان واردات در کنار خریدهای داخلی، تضمین کننده ثبات بازار آرد و نان در استان اصفهان است و میتواند پاسخگوی نیازهای آردی استان باشد.
به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، گندمهای وارداتی پس از انجام آزمایشهای کیفی لازم و اطمینان از استانداردهای مورد نظر، به مراکز تولید آرد در استان تحویل داده میشوند.
source