ششمین نمایشگاه‌های تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا از تاریخ ۱۰  لغایت ۱۳ مردادماه سال جاری در سایت نمایشگاهی شهر آفتاب  با حضور فعالان این صنعت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری سینا، محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیم حجیم تهران بزرگ با بیان اينکه صنعت بیکری از جمله صنایع مهم و اشتغال‌زای کشورمان است گفت: در سال ۱۴۰۳ که به عنوان “جهش تولید با مشارکت مردم” نامگذاری شده است، توسعه این صنعت و ایجاد اشتغال برای فعالان آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یکی از راه‌های توسعه این صنعت، تجهیز کافی شاپ‌ها و سایر واحدهای هورکا به بیکری است. این کار مزایای متعددی برای صنعت بیکری، مشتریان و خود واحدهای هورکا دارد.

وی افزود: از نظر صنعت بیکری، این کار به افزایش تقاضا برای نان و شیرینی‌های باکیفیت و تازه می‌انجامد. این امر به نوبه خود منجر به افزایش تولید، فروش و سودآوری واحدهای بیکری می‌شود. همچنین، با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در این صنعت، به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند.

کرمی ادامه داد: از نظر مشتریان، دسترسی به نان و شیرینی‌های تازه و باکیفیت در کافی شاپ‌ها و سایر واحدهای هورکا، تجربه لذت‌بخش‌تری را برای آنها رقم خواهد زد. این امر می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و وفاداری آنها به این واحدها منجر شود. از نظر واحدهای هورکا، تجهیز به بیکری می‌تواند به آنها در ارائه خدمات متمایزتر به مشتریان و افزایش درآمدشان کمک کند.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیم حجیم تهران اظهار کرد: همچنین، با پخت نان و شیرینی در محل، می‌توانند از ضایعات نان و شیرینی بکاهند و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند.در مجموع، تجهیز کافی شاپ‌ها و سایر واحدهای هورکا به بیکری، یک اقدام برد-برد برای همه طرف‌های ذینفع می باشد. این کار به نفع صنعت بیکری، مشتریان و خود واحدهای هورکا خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از همه فعالان صنعت بیکری، کافی شاپ‌ها و سایر واحدهای هورکا دعوت می‌کنم که در این کمپین شرکت کنند و برای ارتقای کیفیت نان و شیرینی و ارائه خدمات بهتر به مشتریان تلاش کنند. همچنین، از مسئولین ذیربط تقاضا دارم که از این کمپین حمایت کرده و برای ترویج و توسعه آن اقدام کنند.

لازم به ذکر است؛ ششمین نمایشگاههای تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۳ مردادماه سال جاری در سایت نمایشگاهی شهر آفتاب با حضور فعالان این صنعت برگزار می شود. به اینکه درصدزیادی از ریز مغذی های ما از نان تامین می شود بنابراین باید رعایت کنیم که حتما سلامت محور باشد و آموزش های لازم در این صنعت داده شود.مهدی خان محمدی ، فعال صنعت نان نیز در این رابطه اظهار داشت: با توجه به اینکه اصلی‌ترین و مهمترین پارامتر در صنعت هورکا تازه فروشی و استفاده از مواد اولیه تازه می‌باشد، نقش و اهمیت نان به‌عنوان یک ماده اولیه و محصول نهایی دو چندان است.وی افزود: نان به عنوان تامین کننده قسمت عمده ای از کالری ها، ویتامین ها، پروتئین ها و دیگر مواد مورد نیاز بدن از اهمیت زیادی برخوردار است. می توان گفت۴۳ درصد از کالری مورد نیاز مردم شهر نشین و ۵۶ درصد از کالری مورد نیاز خانواده های روستایی از طریق نان به دست می آید.


خان محمدی اظهار کرد: تهیه و تولید نان سالم و بهداشتی ارتباط مستقیمی با سلامتی افراد جامعه خواهد داشت. چنانچه بتوان در رستوران‌ها، هتل‌ها و کافه‌ها نان را به صورت روزانه و تازه تولید کرد، علاوه بر اشتغالزایی، تازگی نان قطعا باعث افزایش رضایت مشتریان خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه نان صنعتی، نانی سالم، غنی و عاری از آلودگی و مواد افزودنی غیر مجاز می‌باشد، قطعا این اقدام کمک شایانی به سلامت جامعه خواهد کرد.

وی تاکید کرد: افزایش رضایت مصرف کننده، خود عاملی جهت رونق در صنعت هورکا و بالطبع آن رشد اقتصادی خواهد شد.لازم به ذکر است؛ لازم به ذکر است؛ ششمین نمایشگاههای تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۳ مردادماه سال جاری در سایت نمایشگاهی شهر آفتاب با حضور فعالان این صنعت برگزار می شود.

source

توسط mohtavaclick.ir