فارغ از اما و اگرهایی که در مورد جنس بدنه و مقاومت آن در برابر خط و خش و ساییدگی به ذهن میآید، مقاومت گوشی در برابر آب و گردوغبار به لطف استاندارد IP68 کاملا مطلوب است. درواقع موتورولا اج ۵۰ فیوژن در برابر گردوغبار مقاومت دارد و اگر بهطور اتفاقی تا عمق ۱٫۵ متری آب فرو برود، تا ۳۰ دقیقه دچار آسیب نخواهد شد.
نمایشگر دقیق، روشن و البته خمیده
خمیده یا تختبودن نمایشگر نقش پررنگی در حسوحال گوشی دارد؛ این روزها، اکثر تولیدکنندگان به نمایشگرهای تخت روی آوردهاند؛ چرا که ظاهر مدرنتری به گوشی میبخشد و احتمال برخورد کف دسته با لبههای نمایشگر و بروز اختلال در عمکرد لمسی را نیز تا حدود زیادی کاهش میدهد؛ اما موتورولا فعلا به خمیدگی در طراحی گوشیهایش پایبند است و اج ۵۰ فیوژن نیز از همین قاعده پیروی میکند. از نمایشگر اج ۵۰ فیوژن پوششی از جنس گوریلا گلس ۵ محافظت میکند.
موتورولا اج ۵۰ فیوژن از صفحهنمایش ۶٫۷ اینچی با پنل P-OLED استفاده میکند؛ در پنلهای P-OLED بهجای بستر شیشهای بهکاررفته در پنلهای OLED معمولی، از بستری پلاستیکی استفاده میشود تا پنل معطفتر، مقاومتر و باریکتر باشد و امکان کاهش ضخامت حاشیههای اطراف نمایشگر هم فراهم شود. پنل ۸بیتی است؛ بنابراین میتواند تا ۱۶ میلیون رنگ را بهنمایش بگذارد.
نمایشگر موتورولا اج ۵۰ فیوژن ۱۴۴ هرتزی است؛ اما نرخ نوسازی را در سناریوهای محدودی به مقدار حداکثری میرساند؛ مگر اینکه نرخ نوسازی را روی ۱۴۴ هرتز تنظیم کنید. بسته به اینکه در حال تعامل با گوشی باشید یا خیر، برای مصرف بهینهترِ انرژی، نرخ نوسازی بین اعداد ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ یا ۱۴۴ هرتز تغییر میکند.
source