پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیجیاتو: به گفته پاول دورف، سیاست ارائه اطلاعات مجرمان خطرناک به مقامات دولت‌ها از سال‌ها پیش برقرار بوده است.

«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام، حدود یک هفته قبل در پستی گفت که این پیام‌رسان در شرایط خاص اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها ارائه می‌دهد. اکنون او در پست جدیدی، این موضوع را بیشتر توضیح داده است. دورف می‌گوید این رویه مدت‌ها قبل شروع شده و تلگرام از سال ۲۰۱۸ می‌توانسته در اکثر کشور‌ها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها بدهد.

براساس پست پاول دورف در تلگرام، از سال ۲۰۱۸، تلگرام براساس خط مشی حریم خصوصی‌اش در اکثر کشورها، می‌توانسته آدرس IP و شماره تلفن مجرمان را به مقامات دولت‌ها بدهد. به‌عبارتی، تلگرام هر زمان درخواست قانونی موجهی از طریق خطوط ارتباطی تعیین‌شده خود دریافت می‌کرد، آدرس IP و شماره تلفن مجرمان خطرناک را می‌فرستاد و این روند خیلی پیشتر از هفته گذشته شروع شده بود.

پاول دورف می‌گوید بات Transparency@ تعداد درخواست‌های پردازش‌شده برای داده‌های کاربران را نشان می‌دهد؛ برای مثال، در برزیل، ۷۵ درخواست قانونی در سه‌ماهه اول (ژانویه تا مارس) سال جاری میلادی، ۶۳ درخواست در سه‌ماهه دوم و ۶۵ درخواست در سه‌ماهه سوم بررسی شده است. در هند که بزرگ‌ترین درخواست‌ها را داشته، ۲۴۶۱ درخواست قانونی در سه‌ماهه اول، ۲۱۵۱ در سه‌ماهه دوم و ۲۳۸۰ درخواست در سه‌ماهه سوم پردازش شده است.

همچنین پاول دورف می‌گوید در اروپا، تعداد درخواست‌های قانونی معتبری که در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۴ دریافت شده، افزایش یافته است. این افزایش به این دلیل بوده که مقامات اتحادیه اروپا شروع به استفاده از خط ارتباطی صحیح برای ارسال درخواست‌های خود کرده‌اند. اطلاعات این راه ارتباطی از اوایل ۲۰۲۴ در وب‌سایت تلگرام در دسترس عموم قرار گرفته است.

پاول دورف می‌گوید اکنون تلگرام برای کاهش سردرگمی، از هفته گذشته خط مشی حفظ حریم خصوصی خود را در کشور‌های مختلف ساده و یکسان کرده است. مدیرعامل تلگرام می‌گوید این پیام‌رسان همیشه تلاش کرده قوانین داخلی هر کشور را رعایت کند؛ البته تا زمانی که این قوانین مغایر با ارزش‌های آزادی و حریم خصوصی نباشد.

source

توسط mohtavaclick.ir