به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین حقایی رئیس مرکز بهداشت آذربایجان‌ شرقی با اشاره به اینکه شیوع بیماری تب دنگی در فصل سرما نیز وجود دارد، اظهار کرد: باید مردم نسبت به پشه زدگی حساسیت و مراقبت‌های ویژه را در نظر بگیرند.

وی انواع پشه “آئدس” که ناقل بیماری تب دنگی است را دو نوع عنوانو تاکید کرد: نوع اول این پشه در فصل گرما و نوع دوم نیز در فصول سرد سال و در مناطق سردسیر و کوهستانی قادر به ادامه حیات است که می‌تواند زنگ خطری جدی برای مردم استان‌های سردسیر مثل آذربایجان شرقی باشد.

رئیس مرکز بهداشت آذربایجان‌شرقی، عامل اصلی بروز بیماری تب دنگی را پشه‌زدگی و انتقال از طریق پشه به انسان بیان کرد و افزود: در حال حاضر هیچ گزارش و مورد حتمی انسانی از این بیماری در آذربایجان شرقی واصل نشده است، اما این بدین معنی نیست که استان عاری از هرگونه آلودگی است.

حقائی از مشاهده پشه آئدس در ۲ شهرستان خداآفرین و هوراند آذربایجان شرقی در ماه‌های اخیر خبر داد و با اشاره به اینکه مرکز بهداشت استان تدابیر لازم برای مراقبت‌های ویژه در این خصوص را اتخاذ کرده است، یادآور شد: افراد مشکوک که تماس با پشه داشته و یا با افراد خارج از کشور ارتباط برقرار کرده اند، در صورت بروز علایم به طور حتم به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی با تاکید بر مراقبت و حساسیت مردم در خصوص بیماری تب دنگی، اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل سرما و کاهش تدریجی دمای هوا احتمال اینکه محل‌های زیست پشه روز به روز گسترش یافته و بیماری مزبور نیز توسعه یابد، وجود دارد.

source

توسط mohtavaclick.ir