به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت نورالینک اعلام کرده است که کانادا بهعنوان اولین کشور خارج از ایالات متحده، آزمایشهای بالینی تراشههای مغزی این شرکت را میزبانی خواهد کرد. نورالینک موفق به دریافت تأییدیههای لازم از وزارت بهداشت کانادا شده و آماده پذیرش داوطلبان برای دریافت این تراشهها است.
براساس اطلاعیه منتشرشده، جراحیهای نورالینک بهطور اختصاصی در بیمارستان وسترن تورنتو انجام خواهد شد. این بیمارستان بهعنوان نخستین و تنها مرکز جراحی نورالینک در کانادا معرفی شده است. نامنویسی از بیماران کانادایی از ماه مارس گذشته آغاز شده بود و اکنون این شرکت بهصورت رسمی از داوطلبان واجد شرایط برای دریافت تراشههای مغزی دعوت میکند.
تا به امروز تمامی آزمایشهای بالینی نورالینک در ایالات متحده انجام شده بود. آغاز این آزمایشها در کانادا میتواند نویدبخش گسترش فعالیتهای این شرکت به دیگر کشورها باشد. نورالینک قصد دارد با استفاده از این تراشهها، فعالیت عصبی مغز بیماران را رصد کرده و امکان کنترل وسایل الکترونیکی را تنها با فرمانهای عصبی فراهم کند.
هدف نورالینک از این آزمایشها، ارزیابی ایمنی ربات ایمپلنتکننده، جراحیها و عملکرد اولیه رابط کامپیوتر-مغز است. این فناوری برای افرادی که به علت آسیبهای نخاعی یا بیماریهایی نظیر ALS از حرکت اندامهای خود ناتوان هستند، طراحی شده است. بهطور خاص، نورالینک بهدنبال بیمارانی است که محدودیت یا فقدان کامل توانایی استفاده از دستهای خود را تجربه میکنند.
نخستین بیمار انسانی نورالینک در اوایل سال جاری تراشه مغزی خود را دریافت کرد. این بیمار در ابتدا با مشکلاتی مواجه شد اما پس از مدتی، عملکرد تراشه به حالت عادی بازگشت و بهخوبی عمل کرد. دومین بیمار نیز در ماههای گذشته تراشه خود را دریافت کرده و حتی موفق شده است با استفاده از آن، نرمافزار طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) را کنترل کند.
با آغاز این آزمایشها در کانادا، نورالینک گامی مهم در جهت تحقق اهداف جهانی خود برداشته است. این فناوری میتواند انقلابی در زندگی افراد ناتوان جسمی ایجاد کرده و راه را برای توسعه بیشتر رابطهای کامپیوتر-مغز هموار کند.
انتهای پیام/
source
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=415824
source